Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MSG'yi Bilen var mı oralada???

• gokmanowar • 1 Eylül 2004 20:12 • #438278
    MSG nin nightmare diye bi parçası var ya bilen varmı ya?
  • rainbow efreet • 2 Eylül 2004 12:26 • #438317
    Olmaz mı aşkolsun :)

Evet ne yazıkki ben de msg(michael schenker group)nin yalnız never ending nightmare adlı şarkısını tam anlamıyla biliyorum. bu şarkı da zaten nasıl bir şarkıdır ki alıp götürür. gitar soloları ve msg vokalinin inanılmaz sesi... körü körüne bir gruba bağlanıp herşeyde daha iyi olduklarını iddia edenlere msg önerilir.
    kendisi bir zamanlar içinde de yer aldığı scorpions grubunun gitaristi rudolph schenker in de kardeşidir. gelmiş geçmiş en büyük gitaristlerden biri olduğu kabul edilir.
  • Soundcheck • 2 Eylül 2004 13:48 • #438327
    MSG

ben naçizane bir iki tane msg şarkısı tavsiye edeyim
    what happens to me
    love is not a game
    when ı'm gone
    ve tabii ki en büyük hitleri ANYTIME
    anytime ı dinlemeden ölmeyin derim bu 4 şarkıyı dinleyin ama dikkat edin bütün yaşam enerjinizi alabilir çünki korkunç bi hüzün var elemanlarda inanılmaz güzel yazılmış sololar ve süper bi vokal he biraz daha hareketli ama aynı melodik yapı olsun derseniz msg den destiny derim....bu arada msg seven bi adamın white lion sevme olasılığı da vardır diyerek bunu da önerebilirim genç arkadaşlara vito bratta diye bi gitarist var ki tek gitarla mükemmel iş çıkartmış zamanında yine böyle melankoliğe yakın riffler sololar ama çok çok canlı ve gaz.....
  • Silvermage • 2 Eylül 2004 18:18 • #438377
    MSG

Aaaah ah insanı insanlıktan çıkartan adamlar bunlar kesin uzaylı :) Michael Schenker in solo albümlerini de tavsiye ederim......

White Lion için de Ahmet Ertegün yanlış bilmiyorsam Mr. Big den sonra onları da oydu hafiften :(
  • JON_SCHAFFER • 3 Eylül 2004 00:32 • #438416
    MSG

Abi bende msg hastasıyımdır
  • alpneoo • 3 Eylül 2004 10:39 • #438428
    MSG

Msgnin daha yeni yeni hastasi olmaya basladim ama baslamaz olaydim son 2 haftadir judas priest ve msgden baska birsey dinleyemez oldum when ı'm gone,
    anytime ve de tabiki paradisei ise herkese hararetle tavsiye ediyorum..Ve sololari ise beni asil hasta eden tarafi grubun.
  • setonjon • 3 Eylül 2004 17:27 • #438490
    sen ne diyosun?:=)
    msg live albümleriyle ortalığı sallamış bi grup aslında.yıllar önce blue jean dergisinin dağıttığı 2 cdlik "monsters of rock" toplama rock albümlerini almıştım.MSG'yi ordan duydum.Doctor Doctor vardı orda. Grubun ismini ilk duyduğumda SMS,ABS gibi abuk gözükseler de adamlar ruhsal çözümleme olayını bitirmişler. 92 çıkışlı bi Unplugged Live albümü vardır ki dinlememişlere kesinlikle alın dinleyin derim.şahsen ben aldım dinledim.şokella gibi!Bad boys çok keyifli şarkıdır.
  • Lathspell • 3 Eylül 2004 22:37 • #438520
    güzel insanlar canım severek diynerim nightmare i. ama forumda geççen diğer şarkılarıda bulup diyneycem. zira merakıma münhasır oldular.
  • alpneoo • 4 Eylül 2004 13:53 • #438565
    Michael Schenker MSG 2004 sonu veya 2005 başında yeni albümlerini çıkartıcaklar bildiğim kadarı ile.michael Schenkerin kendi firmasından çkarıcak GOTTH veya onun gibi birşeydi şu anda tam hatırlayamıyorum firmanın ismini,albüm MSGnin kuruluşunun 25.yılı anısına çıkarılacak.
  • fibonacci • 4 Eylül 2004 19:27 • #438586
    schenker abiyi bilmeyen var mı ya? Monsters of rock cd'sinde UFO grubunun şarkısı var. UFO'nın phenomenon albümünü tavsiye ederim. Tam bir hardrock albümü.