-
bu grubu dinlyen var mı? fikirleriniz ne?
-
ben dinlerim
kalitelidir. güzeldir.
ama axl rose un son zamanlarda slash in yerine getirdiği kafasına kfc kutusu takan adama anlam veremiyorum
-
slash olmasa grubun tadı pek olmaz zaten iyi parçalar yaptılar dağıldılar şimdi başka bi grup kurdular buda iyi bir grup bikaç parçasını dinledim ve mp3 lerini arıyorum indirebileceğim biyer varsa diğerlerinide dinleyebilirim bu arada vinapın sitesinde klipleri var izlemek isterseniz bir bakın
-
adam gibi grup G'NR
dinle dinle bıkmıyo insan
-
ah ah... guns 'n roses unutulmaz. ne diyebilirim ki? şimdiki velvet revolver'ı pek sevmiyorum.. şu vokalistlerine sinir oluyorum ama çalıyo adamlar. ama guns 'n roses başkadır. benim favori şarkım don't cry..
-
gnr süper gruptu..şimdi axl totoşu yüzünden rezil oldu..o kafasında kutu bulunan adam da en az slash kadar kalite bir müzisyendir bu arada söylemeden edemiycem (buckethead)
-
bende şahsen hastasıyımdır ama ne oldu da bu hallere geldi anlamıyorum.
-
GNR en sevdiğim gruplardandır fazla romantik değiller ama sıkı grup.. don't cry, so fine, patience, sweet child o mine, nightrain, so easy november rain gibi şarkıları favorlerim..
kafasına yogurt kabı takan elemanda slashi aratmıyo. (26 agustos 2002- londra) konserine gitmiştim, iki gitarist de birbirinden iyi. web sayfamda bi kaç resim var konserden bakmak isteyenler için
>>>
http://b.domaindlx.com/crow4ever/
-
Long live rock'n roll GNR dünyanın en iyi gruplarındandır şahsen bütün albümlerini tapınarak dinlerim.Axl ve Slash ayrı bu işi beceremiyorlar onlar birlikte harikaydılar!
-
gnr evsaneydı ve ınanılmaz sarkıları vardı sımdı sadece velvet revorver var