-
ne yapıyor bunlar? ne oluşmaya çalışıyolar?melez bi müzik mi?daha mı iyi müzikseverler için yoksa bir saçmalık mı cevap yazınız sevinirim!!
-
abi birdakka ben lavoboya gidip bir kusayım geleyim..cvbımızı söyleriz
-
çok süper iki müzik türü birleşiyor ve ortaya daha güzel bir müzik çıkıyor... metalicca yaptı çok tutuldu :D
-
valla be jamesın bol pantolon ve ıverson formasıyla yo yo dıyerek sarkı soledını gormedın sen gordun galıba helal olsun sana
-
Metallica ne zaman yaptı...senin dediğin snob dog - sad bu true olmasın.Onu Metallica yapmadı ve de yapmaz.O kadar zihinsiz değiller yani.
-
tamamen ticari.
-
metallica feat dr.dre yaptılar anam.. hiç kasma kendini dinledim şarkıyı hatta beraber fotolorı var bi dergide konu ile ilgili açıklamaları var.. onlar aptal bi sen akıllısın zaten.. rapin sokak sanatı, sokak müziği olduğunu hala anlayamadın ....
-
bana bak s2ci misin ne haltsan benim akıllı olmak gibi bir iddiam yok bu bir...benimle sidik yarıştırma uyuz olurum böyle şeylere bu 2.git rap mi dinliyosun götünden düşen pantolonunu toplayıp abuk sabuk big box mu yaparsın ne yaparsın beni ilgilendirmez bu 3.Dr dree dediğin şahıs eminim böyle bir şeyin çok para getireceğini bildiği için muhtemelen yalvarmıştır bu 4.hadi sana eyvallah ahanda 5!!!!
-
:)))
ScarFace +10000000..
-
rapin sokak bişeyi ama sanatı olmadığı kesin