Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sizce müzik kitleleri yönlendirmeli mi yoksa eğlendirme amacı mı taşımalı?

• Mercury_ • 7 Eylül 2004 00:12 • #438793
    Sizce müziğin siyasi yönü olmalı mı yoksa her dinleyiciye hitap edip siyasi görüş ayrımı yapmamalı mı?
  • karete • 7 Eylül 2004 00:23 • #438795
    müzik kitleleri yönlendirmemeli bence kitleler müziği yönlendirmeli
  • ONOUR • 7 Eylül 2004 09:57 • #438813
    siyasi görüşlü müzikler direk bi amaca hitap eder.Bence her dinleyiciye hitap etmesi müziği yapan kişi açısından avantaj olur.
  • hlgr • 8 Eylül 2004 11:14 • #438909
    Kalite müzik zaten kalitesini gösteririr, ben burdayım der...
    Fakat amacı olan kaliteli müzikten daha etkileyici ve yönlendirici bir güç olmamaz.... Kim herkesin kendi gibi düşünmesini istemez ki?
  • 666 • 8 Eylül 2004 13:26 • #438924
    karetetcim sırf sana muhalefet olmak için yazmıyorum bunu ama kitle müziği yönlendirmeli demişsin..günümüzde kitlelerin müziği yönlendirdiği bir türk toplumunda afedersin ama geyirene bile şarkıcı diyolar iki kıçı kırık aşkım,sevgilim,seni özledim diye söz yazdığını zanneden insanlara kaset yapıyolar..bundan memnun musun?bence en azından türkiye gibi biryerde kitle müziği yönlendirmese çok iyi olur..
  • NorMALE • 8 Eylül 2004 14:15 • #438932
    Müzik evrenseldir ,siyasi amaçlarla vs kullanıldığında sadece hedeflenen kitlete ulaşır.bu da müziğin evrenselliğine ters düşer .özgün müzik adıyla adlandırılan müziğin içinde siyaseti bayağı bi kullanan kişiler vardır.(ahmet kaya,kızılırmak vb..)ama Şuna karşı değilim müzik mesaj verebilir.bunu önleyemezsiniz zaten en sevmediğiniz aşk şarkılarında bile vardır.
  • Rasmus kızı • 8 Eylül 2004 15:02 • #438942
    bence müzik hitap ettiği kiyleyi eğlendirmeli ya da ruhuna işlemeli çünkü adı üstünde müzik.siyasi bi amaç taşıması son derce saçma tabi bence.
  • VOLCOM • 8 Eylül 2004 16:09 • #438951
    rasmus kızı ,haklısın muzık eglendırmelı ancak sıyası amac tasıması sacma demen cok yanlıs,dunya da bunun cok ornegı ve cok dınleyıcısı var,hatta muzıgı sıyasete arac edenler bıle var,burda kı sıyaset turkıye de kı dandık ıkılem degıl tabı kı,bu global bı sıyası gorus oluyor genellıkle,neyse ıcınızde napalm death veya hatebreed dınleyen ya da konserlerını ızleyen ya da sozlerını arastıran oldumu?yok mu o zaman susun! unutma kı rasmus kızı ben senın dınledıklerını ve senı ıyı bılırım ve yorum yaparım,ama sen benım dınledıklerımı bılmedıgınden yorum yapamazsın,sonucta muzık kıtlelerı yonlendırme gucune sahıptır yeterkı kotu amacla kullanılmasın,satanızm sacmalıgında oldugu gıbı...
  • deamUS • 8 Eylül 2004 16:32 • #438952
    eğer müzik yapan kişi şarkılarında aşkım bitanem vs. yerine belli olgulardan bahsediyosa o zaman o düşünceyi paylaşan belli kitleleri peşinden sürükleyebilir
  • karete • 8 Eylül 2004 16:44 • #438953
    karetetcim sırf sana muhalefet olmak için yazmıyorum bunu ama kitle müziği yönlendirmeli demişsin..günümüzde kitlelerin müziği yönlendirdiği bir türk toplumunda afedersin ama geyirene bile şarkıcı diyolar iki kıçı kırık aşkım,sevgilim,seni özledim diye söz yazdığını zanneden insanlara kaset yapıyolar..bundan memnun musun?bence en azından türkiye gibi biryerde kitle müziği yönlendirmese çok iyi olur..
    666 kardeşim dinleyen fazla bişey yapamazsın senin dinlediğin müziği dinleyen fazla olsaydı ozamanda aynı şeyi söyliyecektim fazlalık olmaları kimsenin suçu deil ve şunu söyliyim insanların hoşuna gitmesi bir suç mu? bu engellenemez bişeydir sen zorlamı aşık olursun ? buda öyle bişey