-
umarım bu parçaları dinlemişsinizdir ikiside birbirinden iddialı ve yılın rockhiti olabilecek parçalar bence görüşlerinizi okuyacağım
-
tabii ki dinledim..dinlemez olur muyum.muse-hysteria cidden çok güzel bi parça.the bitter end de öyle.zaten placebo favori gruplarım arasındadır.hemen hemen tüm şarkıları süper.ben tekrar türkiyeye gelmelerini çok isterim.
-
iki grubu da çok severim.seçtiğin şarkıları da öyle.iyi bi seçim yani.bende placebo dan "sleeping with ghosts" ve "eglısh summer rain" parçalarını şiddetle tavsiye ederim.
-
bende iki grubu beğendiğimi belirteyim ama favorilerim
muse-time is runing out
placebo-every me every you
siz ne dersiniz?????????
-
evet every me every you da çok güzel.ayrıca pure morning,ashtray girl,english summer rain'i de çooook seviyorum.placebo'yu çooooook seviyorum.
-
ikiside çok iyi gruplar.ikisinide severim ama placeboyu daha çok severim...tüm şarkıları dinlenebilir bence...
-
heeeeehee........ ben ikisini de sevireeeem.......zaten placeboyu sevdigimi biliyorsunuz... muse... müthiş bi olay...hele canlı perfomansları süper... her ne kadar vokali matt sapık olsada yine seviyorum.....
-
yılın rock hiti olmalarına imkan yok çünkü her ikisi de 2002de çıktı piyasaya. placebo'nun "protect me from what i want" parçası da iyidir.
-
Efet harbi ne alaka bu şarkılarla 'yılın hitleri' mevzusu?..
Placebo da Muse da iyidir.. Placebo'dan Blue American, Muse'dan Stocholm Syndrome ayrı bi güzeldir..
-
ağzımdan aldın lafı benden çok yaşıcaksın dreamer 'protect me from what i want'harika bi şarkı nglish summer rain de öyle