Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dani Filth!!!!

• Sirenia • 9 Eylül 2004 22:31 • #439055
    "babylon after death "demek ama
  • Sirenia • 9 Eylül 2004 22:52 • #439056
    "http://www.lettersfrombabylon.com/about.html" burada en azından babylon ad nın nerden geldıgı ile ilgili bilgi var
  • PurpleOverdosE • 9 Eylül 2004 23:03 • #439058
    wow teşekkürler. cradle of filth in her sözü sanki birer bilmece.çok ağır bir bingilizceyle yazılıyor ve zaten pek çok kelime kendi öz anlamında kullanılmıyor.her ghost in the fog un filan hikayesi çok güzeldir mesela
  • Sirenia • 9 Eylül 2004 23:38 • #439071
    adam cok okuyo arastırıyo sarkı sozlerını sallamıyo
  • PurpleOverdosE • 9 Eylül 2004 23:51 • #439074
    tabi cnm.cradle of filth anlaşılması zor bir grup.insanlara soruyorum gürültü olarak görüyolar ama belli bir birikimden sonra insan ondaki güzelliği anlıyabiliyor.cradle of filth in arkasında sağlam bir geçmiş ve edebiyat bilgisi var.sözleri ve vokali bırakalım
    Cradel of Filth-Saffron's Curse (başına hastayımdır)
    Cradle Of Filth - Mannequin
    Cradle Of Filth - Her Ghost In The Fog
    Cradle of Filth - Cthulhu Dawn
    ve bir çoğu enstrumental olarakda kesinlikle kusursuz.tabiki bunlar benim görüşlerim.
  • PurpleOverdosE • 10 Eylül 2004 00:00 • #439076
    buarada klip adını yanlış hatırlıyor olabilirim.sanırım From The Cradle To Enslave dı ismi.bir sahnesinde 2-3 kız kemanın o "sopasına" jilet takmış ve bir küvetin baışnda bileklerini kesiyorlardı ve akan kan küvette toplanıp içinden gothikliğin hatsafasında bir hatun çıkıyordu : ) bir arkadaşımdan duyduğuma göre o sahne için gazeteye ilan veriliyor." işte şöyle şöyle kumral siyah gözlü filan 3-4 kız cradle of filth in yeni klibi için aranıyor.klipde gerçekten jiletle bileklerini kesicekler diye" ve gerçektende baya bir sayıda kız başvuruyo ve o sahneyi gerçekten çekiyolar. : )))) tabikide kızlar ölmüyodur..
  • vesta • 10 Eylül 2004 01:00 • #439087
    Ya ben dani filth ses tellerinden operasyon geçirmiş zamanında diye biliyorum inceden kalına hızlı ve rahat geçebilmek için..
  • catalist • 13 Eylül 2004 21:08 • #439372
    ahh dani flith ahh:)=
    her haliyle züper