-
[::K.İ.L.İ.T::]arkadaslar sızce metallıcayı bu kadar guzel yapan ne?
yorum sızın?????ama bence bass'cısı
-
[::K.İ.L.İ.T::]bence metallica yı bu kadar guzel yapan sensın,sen olmasan guzel olurdu yıne,ama bu kadar degıl
-
[::K.İ.L.İ.T::]ticaretttttttttt sadece ticarettttttttttt yoksa gerisi sıfırrrrr
-
[::K.İ.L.İ.T::]lutfen mesaj agacının dallarını takıp edelım no remorse,senın kı bana cevap degıl goldberg e cevap,ben dalga gecmıstım sadece
-
[::K.İ.L.İ.T::]no remorse kardeş ticaretle ne alakası var mal mısınız reca ederim..kill em all albümünü ticaret mi güzel yapıyo..afedersiniz ama siz son derece mal bi insansınz
-
[::K.İ.L.İ.T::]metallica ismi güzel yoksa grupta o kadar da bişi yok..isim sürüklüyo o işte
-
[::K.İ.L.İ.T::]yine bir Metallica topic i ve yine şuursuzca saldırı.Yeter be istemeyen dinlemesin kardeşim.METALLICA her şeyi ile bulunduğu yeri hak ediyor.İstediğiniz kadar bok atın.
-
[::K.İ.L.İ.T::]hem artık pop müzik,hem reklam,hem de isimde bi metal kelimesi var ya.. ondandır garanti.. artık yaka bağır açık,boynunda altın zincir gezen kırolarımız da metallica dinliyor.. helal valla!
-
[::K.İ.L.İ.T::]adamların yapmak istedikleride eminim budur zaten.metal müziği herkese sevdirmek.başarılarını kimse yadırgıyamaz.metal müziği bende onların sayesinde sevdim.bu zevkimi onlar sayesinde geliştirdim.bende dinlemeye başladığımda metalci değildim ama şimdi bir arabesk dinleyen adamın kendini öldüresiye jiletlemesi kadar bende zevk alıyorum metal müzikten.
-
[::K.İ.L.İ.T::]sözleri..