Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

malmsteen manyaa

• burak25 • 9 Eylül 2004 03:25 • #438993
    malmsteen'in flamenco diablo yu çalan var mı? kastım bikaç gün. sora pes ettim bıraktım. :P
    daha okadar hızlı flamencosal hede duymadım wala.
  • ScarFace • 9 Eylül 2004 13:18 • #439012
    malmsteen'e demişlerki
    -nasıl bu kadar iyi çalıyorsun
    cevap vermiş
    - günde 8 saat çalışıyorum
    - peki senden iyisi var mı?
    - günde 9 saat çalışan benden iyidir.

bu gerçektir...ve de bu adam insan değildir.
  • hunturk • 9 Eylül 2004 13:51 • #439015
    .........

Benim düşüncem bunlar nekadar iyi çalsalarda en nihayetinde uzaydan gelmediler. Çalışarak böyle çalıyolar. Umutsuzluğa düşmek bence yanlış. Bence yakın zamanda çok daha iyi gitarıstler çıkacak türkiyede gençlik uyandı ağzı açık bakmıyo olaylara. İlk örneği Cem köksal.
    Gerisi gelecek bekleyin.....
  • burak25 • 9 Eylül 2004 14:37 • #439019
    .........

evt tabi ki uzaydan gelmedi adam calışarak bu noktaya geldi müzikte. ama bilemiyorum bizden öyle bi virtiöz çıkarmı. adam öyle bi tarz yaratmış ki kendine eşi benzeri bile yok. bizde ise herkes satriani steve vai malmsteen neyim ondan burdan araklıyoruz. sonuçta onların kopyaları türewleri oluyoruz. e tabi mutlaka süper yaratıcı aşmış adamlar da war bizde ama sesleri o kadar altta kalıyo ki ne duyuyoruz ne tanıyoruz. destek olsa neler neler çıkar bizden. müziğin bi sektör olduğunu son bikaç yılda anlamaya başladı insanlar. işala güzel günler müzik adına kalite şeyler gelir bizde de yakında.
  • ScarFace • 9 Eylül 2004 18:19 • #439041
    .........

Bende onu anlatmak istedim.adam günde 8 saat aralıksız çalışıyormuş.Çalışmak...çalışmak...çalışmak.
  • burak25 • 9 Eylül 2004 23:16 • #439064
    .........

wala onun kadar olabileceğimi bilsem hergün 10 saat bile çalışırım aralıksız. :P
  • egenist • 9 Eylül 2004 23:50 • #439073
    .........

hendrix'i annesi bır gıtar hocasına goturmus... herseyı calabıldıgınden bahsetmıs ama adam ınanmamıs... radyoyu acmıs ve bu sarkıyı cal demiş... hendrix calmıs... bır sontrakı sarkıyı caldırmıs... hendrıx calmıs... bu olay eleman 8 yasındayken gecıyor... adam annesine dönüp bu cocuga öğretebılecegım bır sey yok demiş ve göndermiş... adam bu olayı hendrix öldükten sonra bir anma programında anlatmıs ve hendrix ona geldıkten sonra iki ay gitar calamadıgını soylemıs... yanı bazı seyler dogustandır... ıstedıgınız kadar calıssanız bıle bır yetenek ısıdır...
  • rainbow efreet • 10 Eylül 2004 13:44 • #439105
    istisnalar ve kaideler

bence hiçkimse yattığı yerden gitarist olamaz. çalmadıkça hamlaşırsın. hadi insan değilsin diyelim :) , ama yine de 8 saat olmasın günde belli bir zamanını ayırmadan kimse virtüöz olamaz. ben de Malmsteen ile ilgili bir anı anlatayım yeri gelmişken:
    Malmsteen bir albümünde bir şarkıyı yavaş çalmış. akıllının biri de şarkının birebirini 2 kat metronomla çalarak Malmsteen e postalamış.
    bir süre sonra yanıt gelmiş mesaja bir CD ile. Malmsteen de arkadaşın çalığı metronomun 8 kat hızlısıyla şarkıyı çalarak geri postalamış :)
  • ScarFace • 10 Eylül 2004 14:25 • #439106
    istisnalar ve kaideler

birde şu var...yetenek tabikide çok önemli.Bence bir müzisyen çalışa çalışa belli bir seviyeye gelir bu herkes için geçerli.Ama o seviyede kalıp kalamayacağını ya da virtüözlüğe kadar uzanan geniş yelpazeyi yetenek belirler.Hem yetenek varsa hemde onu işlersen çalışarak.Çok iş olur bence.
  • TurkishMetal • 10 Eylül 2004 14:36 • #439108
    istisnalar ve kaideler

adamcağızın başına neler gelmiş yaa.üvey annesi tecavüz davası açmış.sonra hapse girmiş.suçsuz bulununca çıkmış.bir sürü para verip açtığı studyo kasırgada yok olmuş.azimli adammış gerçekten.yinede elinden bırakmamış gitarı.üzerinde ablasının çok emeği varmış.okulda kimseyle anlaşamıyormuş.durmadan kavga edermiş.sanat derslerini çok severmiş.menajeri kazıklamış bunu.trafik kazsı yapmış.helal olsun adama.herbi deliğe elini sokmuş.eli öpülecek insan.