-
selam, konserlere ya da festivallere gittiğinizde ne tür müzik dinlemekten hoşlanıyosunuz?
ben eylenceli ve hareketli şarkıları seviyorum..
-
kafa sallattırmalı bana ya da ağlatmalı... ortası yok bunun... ortası oldugunda konser cekılmıyor zaten...
-
tarkanın konserini tavsiye ederim..siz anlamassınız gerçi ama...bir de ah şu m.jackson türkiyeye gelsede siz konser görseniz
-
arkadaş nereli ne demek istemiş anlayamadım kim o söyledikleri tarkan markan demiş o hafiften yumuşakmı bu adam . . . .
müzik zevkin bundan ibaret ise ehhhh be ehhhh beee
-
duman tarzı dinlemeyi sewerim o artık bi tarz oldu yaşam şekli oldu beee
süpper onlar yaaa(özellikle batuhan a)
rock tabikiii...
-
tabii ki rock ya da metal olmalı...kafa sallatacak,pogo yaptıracak bi şeyler olsun mümkünse.bende kurban tarzı konserleri severim,daha doğrusu direk kurban konserlerini..çok güzel coşturuyolar bence..burak'ın çalışına ölüyorum özellikle.
-
ben kurbanınkine gitmedim ama aynı şeyi duman için sööleyebilirim manyak ötesiler :)
-
müslüm vs tarzı!!!!
-
abi bilmiyorum ya eylenmek varken neden ağlamayı seçiyorsunuz? kafa bir şarkıyla pogo yapıp karşındaki insanı yere yıkma duygusunu hiçbirşeye değişmem : )))) ya da neşli bir şarkıda sarhoşken arkadaşlarında kol kola girip zıplamayı ve sesin kısılıncaya kadar o şarkıyı bağırarak söylemeyi...
-
heavy metal,hardrock