-
Af grubunun yeni albümleri 46:19 `u nasıl buldunuz.En beğendiğiniz parçalar hangileri?
-
berbat...
bence
iğrenç birde yazı cover lamışlar...
amcamlara aynen şunu söyledim..
"daha geçen yaz mvö seslendirdi daha bunun etkisi bitmemişken niçin sizde....
cevap:biz zaten senelerdir yaz ı söylüyorduk albümede koyduk hem mvö nün söylemesi bişey değiştirmez eğer birşey güzelse herkes yapsın mvö de yapsın kargo da yapsın....
birde müziği arka planda bırakmışlar çok matah bir sesi varmış gibi..
-
cover`lara karşı ön yargı
Cover dünyanın herköşesinde hertarzda yapılan bir olaydır.Birşarkıyı yüzlerce insan yorumlayabilir.Yaz Yaz parçasının geçmişi en az 3 seneye dayanıyor.Grup bu parçayı MVÖ den çok çok önce coverlamış ve konserlerinde seslendirmiştir.Bence yaz yaz ın hakettiği sound sert bir sound dur.Hakettiği yeride Af grubunda bulmuştur.Olay da zaten insanların iyi yöndeki tepkileriyle son bulmuştur.
-
Dinlemedim ama o lavuklara hep uyuz olmuşumdur.Piyasada bir yere gelebilmek için her çirkinliği yapmışlardır.
-
af tan nefret ederim yaz yazı dinlemedim ama böyle ayrılık olmazı dinledim.davulları hoşuma gitti ama yine de bu grubu sevmemi sağlayamadı.Birde kliplerinde gitar çalan eleman kendini Prodigy de falan zannediyor galiba.
-
oo rep sçleyen velet varya adam resmen limpbizkitten çalmış kırdı beni pohaha afmı affetmem ben onu olm en dandik grup o beaaa
-
abi iğrenç bi albüm bu be! bikere limp bizkit kılıklı bi herif rap yapıyo be, ki oda gitaristi grubun! nedir bu rock soundunun arasına rap tarzı vokal ve el hareketleri sokma modası arkadaşlar. yani bu tarz için zaten nu metal ve hardcore gibi müzikler var.. diilmi ama?
-
vokalistin sesi yaramaz. grup nu-metal'le pop rock yapmak arasında kalmış,ikisi de olmamış bok gibi bişey çıkmış.
-
Grup şıçık diye adlarını değiştirseler daha güzel olur...
Bir tane gitaristleri var fred durst özentisi aynen taklit etmiş onu...
Bi şarkının ortasında da çıkıp o kıl sesiyle en sonunda aşkın anasını sattın diye miyavlıyo nasıl kıl oldum... Acayip antipatik bi grup yaa... Hele o vokalleri yokmu Acıları sildim kalbimden yarını sildim gönlümdeeeen püffff... Türkiye böyleleriyle doluyo yaaa... Yazık yazık hepsi bir avuç bok bu kadar.... Biz hala uğraşalım metal rock diye diye... adamlar yiyolar milleti....