-
10 Eylül gecesi Çubuklu Hayalkahvesi'nde Mor ve Ötesi'nin konserine giden arkadaşlar!
Konser hakkında, özellikle Harun'un vokali ve 00.45'te sahneye çıkmaları hakkında yorum yapabilir misiniz?
-
Valla gece çok güzeldi. Hele konser bittikten sonra bi daha çıkıp 2 şarkı çaldılar o dahada güzeldi. Yanımdaki insanda çok güzeldi. Ve benim için artık ayrı bir anlam taşıyor... Tabii sonra istinyeye gidip açık yer bulamamamız ve taksime gidip marmara cafe'de saat 5.30'a kadar oturmamız sonra oranın kapanması ile birlikte simit dünyasında sabahladığımız süpper ötesi bi geceydi, bence...
-
Hmmm evet Yiaa, senin geceni etkileyen başka faktörler de olduğu için şanslısın :)
Ama Harun bende çok negatif bir etki yarattı maalesef. Bu kadar zorlanmaması lazım bence. E hadi zorlandı, detone de oldu, marş gibi söyledi bazı şarkıları da.... Garip yani. Benden eksi puan aldı ama yoruma açık tabi.
-
dün serkanın söylediğine göre zaten bar programlarında konserin başlayış saati kapı açılış saati imiş yani onların herhangi bi etkisi yok...
detone olma olayı içinde sesi gerçekten baya kısılmış ki dünkü programda kolay söylenilebilir şarkıları seçtiler (bizim için serkan ne yide söylettiricekti ama harunun sesi....)
-
Sesi kısık olsa da bunu bir şekilde ifade etseydi en azından yahu ne bileyim. Böyle olunca hoş olmadı yani.
Bu arada kapı açılış 00.45 miydi yani? :))
MVÖ bunu hep yapıyor. Şu albüm çıktığından beri 4 kere gittim konserlerine ve hepsinde de nerdeyse 1 saat gecikmeli çıktılar. Savundukları ideolojiye aykırı davranışlar bunlar.
-
onu bilmemde yorumsuz da tam bir hayal kırıklığı yaşattı.artık yorgunluk mu bilemem de canlı perfornmansını 3.izleyişim yine tatmin olmadım.
-
Ben hayal kahvesi'ndekini bilmem.O konsere gitmeyi çok istemistim..Ama erdek konserinde sesi çok güzeldi.Arkadaslar sIkmayIn bu kadar insanlik hali..Sesi kisilmistir belki..Ama dogru konsere geç çikiyolar ona bisi diyemem..Mesela the rasmus geldi.Hani o dünyaca ünlü grup..Ben o grubu çok severdim.Ama solistinin rock'n coke daki performansini dinlemissinizdir...Birakin sesinin yetmesini sesi çikmiyordu.Bütün sarkilari dinleyicilere söylettiler..Bence Harun'un sesi ondan çok daha güçlü..Mesela yard1m et'in son bölümünü söylemek kolaymi bi deneyin
-
berbat bir sesle çıkıp söyleyebilirdi bu daha mı iyi olurdu?en azından paranızın karşılığını aldınız.o makyajı için ya da acıktığı için geç çıkmamıştır sanırım.daha iyi olabilmek için geç çıktı.
lütfen arkadaşlar lütfen Harun a laf yok
-
ya kesinlikle harunaaa laff yok insanlık hali istanbuldaki konsere gelemedim ama samsun konseri harikaydı ben biraz geçkalmalarını seyircileri heyecanlandırmak ve coşturmak amaçlı olduğunu düşünyorum ahh harunum ahh sesimi kısılmış aşkımın ;(
e tabi konserden konsere koşuyo zavallım olsun artık o kadar :)
-
askini yesinler:)))ne zamandan beri aranida büyük askiniz varsa:)))aptal insanlarin haddine düsmeyen seyleri üstlenmeleri çok komik gülmede ne yap buna:))