-
sahnelerdeki gözüme çarpan bazı monotonlukları yazıcam bunların mantıklı bir açıklamasını yapacak olanlar varsa buyrun..yazın..bekliyorum..
1.Neden konserlerde kliplerde,bar vs,programlarda bateristler hep arkada durur?onları hiç önde gören var mı?
2.Neden vokali hep gitaristler yapar?tüm bateristler çok mu bed sesli?
3.neden gruptaki sözleri hep vokal yazar?diğerlerinin kafası basmaz mı bu işe?
4.neden aptal kızlar bir grubun vokalistine aşık olur?gayet yakışıklı basçılar ve davulcular mevcut olduğu halde?bakınız mor ve ötesinde kimse ah ah kerem çok yakışıklı demiyo..bütün millet haruna aşık..evanesenstede amy lee ye.
5.neden gruplarda hep sözcü vokalistler olur?grubun diğer üyelerinin dili yok mudur?
merak ettiklerim bunlar..kolay gelsin..
-
bu sanırım türkler için geçerli. davulcuların şarkı söylediği gruplar da var(eagles), yine davulcuların grubun öncüsü, hatta herbişeyi olduğu gruplar da var(genesis).
-
666 sana katılıyorum hemde her konuda bende aynı düşüncedeyim bazen bazı kişiler bir grubu vokalistin idare ettiğini düşünür ve ben hep kızarım ozaman o vokalist tek başina konsere çıksında çalsın derim
-
bence de....davulcular hep aka planda...ama inclubus ta öyle diil....mesala ben ilk dinlediğimde kliplerini izlememmiştim, sadece resimlerini görmüştüm...o grupta bütün üyeleri ön plana çıkarıyorlar..ben gtaristi vokal sanmıştım....doğrusu da bu ama............
-
okadarda haksızlık etmeyelim önplanda olan davulcularda var...portnoy gibi..
sanırım davulda ritim atıp vokal yapmak zor olduğundan genelde gitaristler vokal yapıyor..
bu arada petrucci labrieden bence daha yakışıklı:)
-
ona bakarsanız Lars Ulrich de metallica'da söz sahibi... bütün organizasyonların başında o var... Lars onaylamadan kimse kıpırdayamıyo :)))
-
1.Önde duran davulcular da olmuştur örneğin bazı metallica konserleri
2.Davul vokalist gruplara örnek totto
3.Bu biraz doğru fakat tam tersine vokalin kafası basmaz. sözler ondan olsa da notalar başkasındandır.
4.Çünkü aptal kızlar dediklerin, aptal oldukları için yakışıklı ve akıllıları seçemezler.
5.Lars Ulrich Metallica'nın asıl sözcüsüdür. Çenesi durmaz
-
yaa evet bende kıl oluyorum...bateristleri atıyolarr ücraa köşelere..kliplerde eğer klibin konsepti tek kişilikse genelde(hep) vokal oynar..sonra sözleri vokal yazar,belki bestede geri vokal yardım eder....yaa böyle olmayan gruplarda varv amna genelde böylee...fotolardaki diziliş vokal,geri vokal(gitar) diğer gitar(bass olur genelde),baterist şeklindedir....ama istisnalarda var tabiii...
-
1.yok
2.yesde (heralde) vokal bateristtir
3.vokalist yazar çünkü,o kendinden bir parça olduğu için en iyi yorumu,ancak kendi sözlerinden cıkartır.
4.herzaman böyle kızlar olmuştur kardeşim,sanane kime aşık olursa olsun.kız vokalistler değilde,basscı hatunlar seksi oluyor.(punka kym)
5.sözcü vokalist değildir herzaman,grubun lideri kimse mevzu onda biter.
kardeş sen ne çalıyorsun böyle içerlenmişsin...
-
Basçı Hatunlar seksxydir valla. Kittie'den bilirim. AIC (Alice In Chains)deki hatun basçı mıydı başka bi şey miydi. Yoksa AIC'de hatun yok muydu?