Babalar bu Sepultura'nın yeni hali benim gibi bir Sepultura hayranının hiç hoşuna gitmiyor... Geçmişinde bu kadar güzel işler yapmış bu tapılası grup şu anda göçüşte yaaa.... Benim gibi ölesiye bu gruba bağlı bir insan bile bu durumu kaldıramıyor... Bu duruma ne diyorsunuz yani Max Cavalera çıktıktan sonra hala aynı keyfi o hazzı alan var mı aranızda... Sepultura bunlara layık bir grup değil yaaa ben bunu kaldıramıyorum lütfen bana ümit verecek bir şeyler önerin...Böyle gitmez deyin düzelcek deyin... Böyle olmaz yaaa...
Bu konu hakkında ve ya Sepultura hakkında her türlü düşüncenizi ve eleştirinizi bekliyorum....SAYGILAR...
Bence sepulturaya bişey olduğu falan yok Max yeni ayrılmadı ayrıca yani bu biraz bayat kaçıyor.Adamlar bir grup yani tek merkezli müzik yapmıyorlar tabi bir eleman değişince müzik de biraz değişecek çünkü bu müzik gruba ait ve grup artık farklı!!Ayrıca Derrick bence gayet iyi bir solist ve maxin yaptığı(şu an soulfly da) müzik daha beter core saçmalığı yani.Sepultura Maxten sonra muhalifliğini de arttırdı ki bu günlerde böyle sağlam bir duruşu olan fazla grup yok!Bence hala gayet iyiler!!
baba max'in ne zaman ayrıldığını biliyorum bana bunu söylemene gerek yok şu anda soulfly da olduğunu da biliyorum merak etme ama bence derrick max'in yerini asla tutamaz bunu da inkar etmemek lazım tabi fikirler kişiye göre değişir ama bence böyle... ben ki bir Sepultura ve özellikle bir İgor hayranıyım eski albümlerdeki hazzı alamadım şahsen... Sana düşüncelerini belirttiğin için teşekkürler baba eyvallah... SAYGILAR