Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Son dönem rock ve metali norveçten

• arch_enemy • 13 Eylül 2004 16:23 • #439345
    Dikkat ettimde norveç henüz deneyimsiz ama iyi gruplara aynı zamanda Pearl Jam gibi eski ve beğenilen gruplara sahip. Sizce bu dönemin en iyi müzisyenleri nerden çıktı?
  • chazy_chazzz • 13 Eylül 2004 19:39 • #439356
    ermenistandan:))))
  • JackSparrow • 13 Eylül 2004 21:01 • #439367
    Norveç sadece Pearl Jam'le değerlendirme lütfen...

Tristania, Absolute Steel, Aeternus, Ancient, Arch Nemesis, Arcturus, Ashes to Ashes, Black Comedy, Bleedience, Borknarad, Candaver, Canception, Crest of Darkness, Darkthrone, Dimmu Borgir, Emperor, Extol, Hades Almgihty, Hellride, Immortal, Insengard, Leaves Eyes, Mayhem, Odium, Orcustus, Pecattum, Powercage, Ram-Zet, Scariot, Solefald, Storm, Taake, T.O.T., TnT, Ulver ve birçok grup yanı sıra Viking Metal gibi bir metal türünüde hayatımıza kattığı için bir diğer Norveçli Arwinger grubunada teşekkürler....
  • arch_enemy • 13 Eylül 2004 21:07 • #439371
    Oh amcam sen aşmışsın ya aralarında hiç duymadıklarım bile var. Nası böyle bi müzikçi oldun. Bu arada Pearl Jam bir örnekti. Nasılsa onu herkes bilir...
  • chazy_chazzz • 13 Eylül 2004 21:14 • #439374
    vayy jack dede coşmuşun gene..yaa ben bu kadar bekklemiodum valla......
  • arch_enemy • 13 Eylül 2004 22:47 • #439391
    Norveçlileri sevmeyen var mı?
  • JackSparrow • 14 Eylül 2004 22:03 • #439437
    Arch_enemy aslında 6 yıllık rock/metal dinleyicisiyim ama kuzenim internet kafe işlettiği sıralarda (bundan 2 yıl öncesine tekabül ediyor) metal dinleyen arkadaşlarımdan ne kadar cdleri varsa alıp orda çektirdim cd'ye sonrasında ismini yeni duyduğum bi grubun napster kazaa ya da imesh'ten bi albünü dowload edip bilgisayarı açık bırakıp eve giderdim sabah gelip cd'ye çekerdim... Böyle böyle baya bi arşivim oluştu anlıycan... Daha sonra bunları memleket ve türlerine göre sınıflandırıp bi wordpad'e not ettim... Böylelikle ne dinliyceksem ordan bakıp dinliyodum... Dünde böyle bi başlık görünce baktım wordpad'e ordan direkt yazdım... dikkat edersen windows alfabetik sıraladığı için bir çoğu alfebetik denk gelmiş...
  • andresson • 15 Eylül 2004 03:35 • #439459
    pardon Pearl Jam Seattle/USA li değilmi yaw ?
  • arch_enemy • 15 Eylül 2004 18:56 • #439496
    Pearl Jam aslen Seattle asıllı sayılan ancak Norveçlilere ait bir gruptur. Lars Ulrich de bir norveçli olduğu halde bu knouda haberi olan çok yok. (wordpad işi de iyiymiş bu arada)
  • heimdall • 15 Eylül 2004 20:09 • #439506
    Yanlışın var arch lars ulrich Danimarkalı ve ayrıca jack sparrow sana da helal olsun ben bir iskandinav ve özelliklede norveç sapığı olarak senin bildiğin grupların bazılarını bilmiyordum ve eğer istanbuldaysan arşivini bir şekilde paylaşmak isterim:)