-
Arkadaslar gereksiz oldugunu biliyorum ama bu forumu acmamgerekti.. bi arkadasla cok onemli iddiaya girdik..
Metallicanın load ve reload albümlerine ben hardrock dedim arkadas diil dedi su soruya bi cevap yazarsanız cok mutlu olacagım => load ve reload hard rockmıdır degil midir??
-
de git surdan
-
cevap
diil abi özgün onnar be.. bence "treş" e :) başlangıç gibi bişey. aman karışık işte!
-
cevap
neyse neler
-
Tebrikler iddiayı kazandııııın ne mutlu sana:)))
-
ya abi burda artık herkes iddiaya girdiği konuları yazıyo.... yani biri çıkıp yanlış bilgi verse nolcak?
-
Abi bu iddaa cok onemli olmasa yazmazdım kusura bakmayın ama isin ucunda karizma da var..ondan sordum.. nese hardrock dimi su albümler??
-
Load için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil ama... Reload tam anlamıyla bi Trash albümü olmuş...
-
Bence olayı şöyle çözebilirsiniz: Mesela birasına iddiaya girdiyseniz gidip birer bira için, sonra da herkes kendi parasını ödesin. Konuyu da kapatın, bu iddia aranızda hiç olmamış gibi varsayın. Sonrasında rahat edersiniz.
-
Arkadaş.... Sen git bi guns'n roses dinle bir oasis dinle bir thin lizzy dinle... İşte onlar Hard rock... Load - Re-load albümleri kesinlikle... Metallica Metal... Yani hiç bir tanımlamaya sokamıyoruz... İçinde Prograsif ezgilerinden trash ritimlerine.. Heavy rifflerinden punk baladlarına kadar bir sürü şey var... Ve kesinlikle Hard rock değil... İddayı kaybettin...