Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

elektro gitar için yardım

• alpneoo • 15 Eylül 2004 23:37 • #439515
    Selamlar.Elektro gitara başlangıç için bir gitar almayı planlıyorum ama bu konuda hemen hemen hiç bilgim yok.Alırken aramam gereken özellikler neler öncelik olarak neye dikkat etmem lazım?İyi markalar nelerdir?En iyi markanın Fender olduğunu biliyorum ama büyük ihtimalle bir fenderi mali açıdan karşılayamam ve bir amatöre fazla da gelebilir belki emin değilim.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim bana.Zira aldıktan sonra değiştirme gibi bir olanağım olamayacak uzun bir süre.Şimdiden herkese Teşekkürler.
  • alpneoo • 15 Eylül 2004 23:43 • #439516
    Arkadaşlar bu arada elinde satmak istediğiniz temiz gitarı olanlarınız var ise lütfen bana garmesten ulaşın.
  • karete • 15 Eylül 2004 23:45 • #439517
    fender bir amatöre hiçbir zaman fazla gelmez kim diyosa sıkmış.. fiyatlar hakkında bir bilgim yok ama senin parana bağlı tabi alacağın gitarda şimdi redspecial dermişim :) ibanezin güzzel modelleri var yanında veya çevrende anlayan birisi varsa beraber gidin deneyerek alın
  • alpneoo • 15 Eylül 2004 23:50 • #439518
    Yanımda götürebileceğim bu konuda benden daha fazla bilgi sahibi birini şimdilik bulamadım.Bana klavye eğriliği gibi hasarlardan bahsettiler alırken dikkat etmem için fakat ben uzun zamandır keman çalıyorum ve söz konusu elektro gitar olduğunda bu tür aksaklıkları fark edebileceğimi sanmıyorumm doğrusu.Yani o konuda işim biraz şansa kaldı galiba.
  • alpneoo • 16 Eylül 2004 01:46 • #439524
    Arkadaşlar dalgınlığım yüzünden bu konuyu enstrüman yerine müzik forumun da başlık olarak açtım yaptığımı fark ettiğimde aynı başlığı orada da açtım.Her iki tarafada yardımlarınızı bekliyorum.
  • spine_nirvana • 18 Eylül 2004 17:25 • #439653
    ya git mis gibi wasburn al bosver baskasını
  • psycho vocelo • 18 Eylül 2004 18:24 • #439656
    bence b.c. rich special edition beast alll...çok güzel o.ayrıca ibanez de süper tabii.mali durumun bunlara yetmezse cort ucuzlar içinde en iisi galiba.