-
İstanbulun en kral stüdyosu hangisi?İstanbula gelince fikrimiz olsun.On Air diye duydum?öylemi?
-
on-air bence de 1. sıradadır,doğru duymuşsun.istanbulun en güzel stüdyosudur.ikinci sırada da joker var
-
Ya bu on-airin nesi cezbediyo milleti herkes çok seviyosa biz nasıl yer bulacağız?
-
stüdyoda çalışanların sıcaklığı ve de bazı ünlü gruplara (kurban)kayıt yapılması.yani tanışma imkanı da doğuyo.rastlarsan tabii.bi de arayıp randevu aldın mı,tamamdır.
-
Bana kurban deme hayranıyım.En kısa zamanda gelicem.Taxim tüneldeymiş galiba hemen
-
inanmıyorum yaaa,sende bendensin demek?ben de hastasıyım onların.hatta bi kere taksim'de burağı gördüm.gerçi ben şaşkınlığımı üzerimden atana kadar adam gitti,kaçırdık,neyse.özellikle burak oralarda takılıyo yani..tabii stüdyo dolayısıyla diğerleri de.bu arada yanlış duymadıysam mor ve ötesinin stüdyosu da terkostaymış,yani taximde.emin diilim,bi arkadaş söylemişti
-
arkdaslar kurbanın stüdyosunun adı neydi.Ya yanlış bilmiyorsam kurbanın değil mi On Air?cehaletimi hoşgörün ne de olsa istanbuldan ırakım:)
-
deniz yılmazın açtığı stüdyo punch vardı ama sanırım kapandı.şimdi sadece on-air'deler diye biliyorum.daha önce de iki stüdyoda da çalışıyolardı.ama on-air kurbana ait diil.