-
Bana hala olan bi ruhumu metal almış götürmüş satamamış öldürmüş gibime geliyo. Sizce alternatif - endüstriyell - death - black - gothic - TURK ROCK'I - trash ..... vesaire ruhun ilacı mı yoksa kanser yaratan 'güya' şifalı bitki mi?
-
:)
-
müziğe ve insana göre değişir çok kederli biri tutup da arabesk dinlerse kanser etkisi gösterir bana her halukarda arabesk kanser etkisi gösteriyor ama sevenler vardır. dedim ya ruh hali ve dinlenen müziğe bağlı net bişi söylenemez
-
aslınna bakarsan bence öyle durumlarda yani insanların dibe vurduğu durumlarda arabesk müzik bazı insanlar için bir hayata tutunma sebebi oluyor bence.teselliyi o şarkılarda bulup kendilerini biraz daha rahatlatıyorlar. : )) ayrıca çok metalci bilirim ki orhan gencebay, müslüm gürses dinliyen arada.. = )
müzik beğenileri ruh haline göre çok değişebiliyor.
-
katılıyorum her insana her şarkı farklı şey ifade eder ama genelde arabesk daha acıklı bir müzik tarzı olarak bilinir öyle değil mi?
-
katılıyorum her insana her şarkı farklı şey ifade eder ama genelde arabesk daha acıklı bir müzik tarzı olarak bilinir öyle değil mi?
-
evet aslında öyle.yani ben hiç sevmem arabesk i ama sonuçta insanların zevkleri çok farklı : ))) adamlar teselliyi onda buluyor.nasıl ben hüzünlü olduğumda offspring ya da afi dinliyorsam adamda orhan babayı açıyor : )))
-
müzik senin için neyse o,duygu sayılır işte.
-
Daha çok kastettiğim kanser ve kalp krizi etkisi bırakabilen black metaldi. Ha bu etkileri arabesk de sağlayabilir. Ama demek istediğim. Gothic ve Black'i zevkle dinlediğim halde biran bunaldığımı ve ruhsuz bir canavara dönüştüğümü hissettim. Ve bu günlerde rap ile metal sık sık karıştırarak dinliyorum. Aslen raple aram yoktu ama sevmeye başladım...