-
Punk rock olarak bildiğimiz blink 182 nin punk olmadığı şeklinde bişeyler duydum.blink 182 punk değilmi?Bir müziğin punk olması için hangi kriterlere sahip olması gerekiyor?Punk la punk rock ın farkları ne?Cevaplarsanız sevinirim.
-
blink punk rock olarak bilinmez ve punk rock degildir. punk-pop kavramı mainstream punk bandlerin ortaya çıması sonucu doğmuştur. Blink 182, Green Day,Good Charlotte,Mest,Simple pLAN,New Found Glory,Yellowcard,Offspring punk-pop gruplarıdır.
Punk-popu melodik punk olarak da adlandırabiliriz. Niye pop sözcüğü derseniz Amerikada Britney Spears dinleyen biri Blink 182yu da dinlemekte. O zaman punk denmez bunlara. Ne diyelim, punk-pop diyelim...
-
kesinlikle "Punk-pop" değil!!!!
emo diye bir kavram bilmezmsin sen kızım? ayrıca
en baba grupları punk pop diyerek anında harcadın ya helal olsun.
zaten birkere offspring le blink 182 aynı tarz olamaz eğer gerçektende dinleseydin böyle bir hata yapmazdın.katagorilere karşı bir insanım çünkü grupların çok farklı tarzlarda şarkıları var ama sanırım blink için en uygunu emo.
-
oha hayvanlaşmayınız lütfen. blink 182 emo olamaz. taking back sunday,thursday,the used,funeral for a friend vs vs dinlemeni tavsiye ederim. daha sonra gelip konuş. whats my age again çok emo di mi!! offspring iğrenç müzik yapan rezil bir grup. emo dinlemedin galiba hayatında. emo dinlerim ben,sen dinlemiyosun galiba. blink 182 the usedla bi kere tura çıktı diye emo olmaz. ona bakarsan blink , no doubt ve marilyn mansonla da aynı turda oldu. funeral for a friend iron maidenla turladı. FFAF metal mi şimdi! dELLendirmeyin adamı be
-
sonic youth's emo.
-
yahu ne turu? ne gezisi? ne pikniği? ben öyle bişi mi dedim??
ayrıca offspring mükemmeldir.herneyse bunu tartışmıyıcağım senle ama the used filan demişsin sen kısa pantolonla gezerken ben onları dinlerdim : )) beni tanımadan böyle şeyler söyleme istersen..
blink 182 nin parçalarını dinlersen vede sözlerine biraz dikkat edersen emo olduğu gerçeğini görüceksin.ha bunu söylemeden geçemiyicem offspring in eski şarkılarını bilirmisin? hah iste o "punk pop" şarkıları.. onlar punk müziği tarihinde kilometre taşlarıdır.bilip bilmeden böyle konuşma.
-
aslında distillers düşündüm de biz boşuna birbirimizi gırtlaklıyoruz burda : ))) işte katagorilere bu yüzden karşıyım.müzik göreceli bişi ki zaten.sana göre blink "punk-pop" : ))) bana göre "emo", 6 yaşında çocuğa göre "death metal" : )) herkes ondan ne anlıyosa o daha doğrusu.. sanırım biraz fazla üstüne gittim pardon. ama offspring kötü değil bi adam gibi dinle : P
-
aslında ben offspring severim be! gıcıklık olsun diye... s*ktir et doğru dürüst müzik dinleyen bi kaç kişiyiz şurda kavga ediyoruz.
-
:: )))))
-
:=))))))))))