-
Mustaine iyleşti. Peki sizce eskisi kadar iyi müzik yapabilecek mi ? Yani iyi bir grup toplayıp yine bizleri büyüler mi, yoksa eski Megadeth'i mumla mı ararız. Rust in Peace de bir yere kadar.
-
valla dönem değişti,hardcore falan yaparsa tutar :)
-
Mustaine Metallica kadar piyasa bi herif, gerekirse hardcore yapar gerekirse avril lavigne tarzı takılır
-
kralını yaptı be..system has failed i dinleyin
-
baranthalas a katılıyorum bi dinleyin albümü.ayrıca metallica kadar piyasa olduğuna katılmıyorum.bence adamların tek ticari amaç için yaptığı albüm "risk".onun dışında bütün albümler kendi tarzları.bi de metallica ya bakın.load dan st. anger a kadar hiç bişey üretemidiler.ayrıca kill'em all dan son albümlere kadar olan tarz değişiklerini hepimiz biliyoruz.özellikle load,garage ve st anger.yanlış anlamayın bu albümleri dinliyorum ama cidden para kazanmak için yapılmış.piyasa yani...
-
bence de güzel olmuş ama hıyar gibin eskiyle karşılaştırmamak lazım...
-
bi de metallica ya bakın.load dan st. anger a kadar hiç bişey üretemidiler
bence bu çok yanlış..müzik illa en sert en böğürtülü olan değildir..bence load albümü gerçekten süper ötesi..kill em all mu load mı dersen load derim..reload ın da A yüzü süper..B yüzünden bi fixxxer bir de low mans lyric güzel..
metallica metal yapmıyor..kendi tarzlarını yapıyo..adamlar kill em all da yaptıklarıyla thrash i yarattılar..load albümüyle otoritelerin hala isim koyamadıkları bir tarz yarattılar..st anger la da new-metal dedikleri (soad korn faln) şeyin nasıl olmasını gerektiğini gösterdiler..
-
load falan bir nebze de sonrasını savunamam:)
-
Arc sen çoğunlukla doğru şeyler söylüyorsun ama Mustainenin piyasa olduğu fikrine asla katılamam bu fikri nereden edindin anlamadım?????
-
ben cevaplayım == "risk" albümünü dinle anlarsın.. metallicayı yerden yere vurdugunuz load ve reload albumlerinden bi farkı yok hatta daha bile kötü ve hafif...