-
muhabbeti iyi ilerletmişiniz bakıyorum.nese devam edin nediyim ama forumda olmasa sanırım daha iyi olur bu benim nacizane fikrim sadece:=)))))))
-
Ben de eşlik etmeking. :)) Arkadaşlar metallica şarkılarında çok içten vokal yaptığımı söylerdi. ama davulculuk zor vokalle gitmedi. Senin thm ya da benzeri şeylerle 'prof.' yani grupsal ilişkin varmıydı. Komik oldu 'grupsal' ama sen anlarsın!!
-
şaka yaptım be celallenme hemen :),kendinden bahsetsene falan demişsin sanırım yukarda,o yüzden öyle yazdım.herneyse,tek bişi söylicem;o da metallica tişörtü giyip metallica hakkında hiç bi şey bilmeyenler konusundaki fikrine katıldığımdır.onlara ben de uyuz oluyorum.bi şeyi bilmiyosan ''bilmiyorum''dersin.biliyomuş gibi yapıp sonra mors olmak da var..
-
güzel de manyak manyak konular da açılıyo biz konuşuyoruz bi nevi arch_enemy harun tekin manyağı likablegirlle röpörtaj yapıp forum olarak sizlere sunuyo dimi?
-
İşte arch_enemy the gazeteci. Eeee likablegirl hanım. Hayat nası oralarda. Havalar nası. Şimdi gecedir heraldem deme? Ne kadar zekiyim
-
elff'le bu konudaki nacizane fikirlerimiz aynı olsa gerek:)
-
bakın arkidişler bi röpertaş ortasındaym!!!
-
evet
havalar iyi sayılır gibi bişi güzel bi açıklama di mi?
-
tamam tamam seni likeablegirl'le olan röpertaşınla başbaşa bırakıyorum.
-
Valla ne desem o kadar güzeldi ki içimden ağlamak geliyyo. sEN bilirsin. bu kötü gedicik garfield ne yapmış