-
genelde elvise kral derler ama jerry ona bin basan bir piyanisttir. aranızda jerry lee levis'i bilen var mı?
-
jerry lee lewis ten bahsetmen güzel ama öncelikle elvis piyanist değildi.
Bir skandalın ardından sahneden silindi. Peki iyi miydi? Çok sıkı bir rock'nroll ustasıydı. (filmini seyretmeni tavsiye ederim)
-
elvisin piyano çalmadını biliyorum zaten de bence ne olursa olsun jerry daha iyiydi. filmini izledim. skandalıda biliyorum. aslında skandalın çıkması pislik bir ingiliz gazeteci yüzünden oldu. ayrıca yani size ne adamın kuzeniyle evlendiğinden. onun geldiği yerde bu doğal bir olaydı. siz adamın özel hayatına mı bakıyorsunuz çaldığı müzine mi? dimi? işte rocktan nefret eden bir ingiliz yüzünden dünyanın en iyi müzisyenlerinden birinin hayatı söndü.
-
sanırım burada gerçek rock'n roll dinleyen birisi yok ki çoğu kişi bilmiyo. eğer gerçekten rock'n roll dinleyenler varsa söylesin. jerry'i tanıyorlar mı?
-
ben tanıyorum filmini de izledim jerry nin çok sıkıydı pedere araba verdiği sahnede kopmuştum.. lestat senin filmini de izledim queen of the damned o da çok sıkı film lestat in söylediği "every one" adlı parça da manyak bu arada lestat in sesinin jonathan davis(korn) a ait olduğunu biliyorsundur sanırım. ben şahsen korn dinlemem ama jonathan davis te ses var abi ama korn nu-metal yapıyo işte ne yaparsın..
-
bu arada anaemics jerry'nin albümlerini bulabileceğim bir yer var mı ankarada biliyormusun. baya bir yere baktım ama insanlara jerry diyince yalnızca yüzüme bön bön bakıyorlar. adamı tanımıyorlarki albümleri olsun. hatta bir tanesi bana tom ve jerrynin dvd'sini vermeye kalktı ardından tam adını söyledim jerry lee levis diye adamda haaa... hıh o kim? diyince pes ettim. neyse bileniniz varsa ve beni bu konuda bilgilendirirse çok mutlu olurum.