-
Arkadaşlar bu direc-t hakkında ne düşünüyosunuz.Bence gayet iyi.
-
cd leri mükemmel...
zaten senelerdir adamlar biliniyo birde albümü çıkınca bence baya tuttu...
-
Bende aynı fikirdeyim ama rus kozmonotları şarkısı sanki bi şarkı daha fazla olsun diye yazılmış.
-
ben baya beğendim direct-t nin cd lerini ama mesela rus kozmotları şarkısının sözleri filan biraz saçma geliyor bana.ya da bi kaç şarkılarının..
-
direc-t'i çok severim.bence çok eğlenceli bi grup.zammanla daha da iyi olucaklarına kesinlikle inanıyorum.
-
son şarkıları bence gaz şarkı
punk rock ne gerektiriyor onu tartışamayız ama 3 akorlu güzel müzik duman a 10 basarlar onuda söyliyeyim gerçi dumana bende 10 basıyorum ama neyse
-
en iyi yanı direc-t piyasa olmadı öyle duman filan gibi ya da ben görmüyorum.hatta bilende pek insan yok.böylesi daha iyi sanırım ; >
-
abi valla 7 milyon verip cdlerini aldım çünkü korsan falan bulamadım ne diyeyim korsanla besleniyoruz da ..
her dinleyişimde birazdaha zevk aldım hoşuma gitti bence dumanım ilk albümü çok güzeldi bunlarınki onun yanında sönük kalıyo gibi geldi bana bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz?
iş var bu grupda ama hiç bi televizyon programında görmedim bitek dream tv de bi canlı performansları vardı o kadar
-
türkce grupların cd lerini korsan almayın.zaten 7 milyon bişi.en azından bu kadar verip bi katkınız olsun türk müzik piyasasına.ondan sonrada millet albüm çıkarmaya korkuyor : ))) e haklılar valla!
-
bencede gayet iyi :)