Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ceza - sevenler belki bilir?

• Hilal-Nur • 22 Eylül 2004 01:28 • #439955
    Selam...

Benim merakt etdigim birsey var. Ceza´nin son cd sinde bir parca var isimi: Tamam feat. Fjarde Varlden - degisik dilde rapler yapiliyor. Benim anladigim veya isitebildigim türkce, fransisca ve arabca ama bir dil daha var galiba. Arkadasim israilce oldugunu söylüyor - bu dogru mu?

Cevaplarinizi bekliyorum...
  • RammBlock • 22 Eylül 2004 03:10 • #439956
    olabilir tabiyki neden olmasin ::::neyim varki rap'tan gari::::: bu sarkisida guzel burda hic bu sarki ile yoruma raslamadim
  • fibonacci • 22 Eylül 2004 11:36 • #439962
    Fjarde Varlden'ın adından nereli olduğu belli zaten, oralardaki dillerden biridir. Bu arada neyim var ki? gerçekten çok sağlam olmuş. ancak sözleri tamamen çıkaramadım ben, özellikle sagopa'nın ikinci kıtası ve nakarat kısmını...
  • Hilal-Nur • 22 Eylül 2004 11:44 • #439963
    Ben türkce rap i daha yeni dinleyenlerdenim... Kardesim sürekli nefret vs. dinlerdi ama benim ilgimi ceken hangi dilerde tamam parcayi söyledilerini.
    Bence ingilizce ve fransisca dan sonra en iyi uyum saylayan rap dili türkce.
  • s2ci • 22 Eylül 2004 12:59 • #439965
    eed bu işin uzmanı geldiiiii.......

www.rapstation.net :D

arkadaşlar ceza yı ve sagopayı sallayın ... onlar rapçi değil, gerçek rapçiler cool adamlardır, piyasaya çıkmazlar...

bu arada ceza asker kaçağı olduğu için aranıyordu, nihayetinde 2 gün önce yakalandı ve askere alındı .. hayırlı teskereler :D

HARAP_AKA_TURKERAP

www.rapstation.net saygılar sunar
  • mor_ve _ötesi • 26 Eylül 2004 01:02 • #440213
    BEN ONU BUNU BİLMİYORUM BİLDİĞİM TEK ŞEY VAR ODA 'NEYİM VARKİ'ÇOK GÜZEL!SAGOPA KAJMER'DE SÜPPERR SÖLÜYO!!ÇOK SEVİYORUM O ADAMI ÇOK SEVİMLİ!!