-
malmsteen hakkındaki yazılarda genelde bi grup adamı yerden yere vuruyo "kötü besteci, hızlı solocu. okadar" diye. bazıları da göklere çıkartıyo "yeni çağın Bach ı, 50 sene sonra anlaşılıcak" filan gibisinden.
sizce nasıl? acaba hakkaten bi dahi mi adam, yoksa sadece hızlı solo atabilen 3ncü sınıf bi müzisyen mi?
-
besteleri kötü gerçekten..bi ilk albümdeki besteleri süper..zaten tüm baba virtiözlerin besteleri kötü oluyo genelde..jason becker hariç..adam senfoni yazmıştı :)
-
besteleri o kadarda kötü değill bence facing the animal albümünden sonra kötü diyebiliriz sadece... brothers beni ağlatabilen nadir parçalar arasındadır... malmsteen boş bi müzisyen diyenler bidaha düşünsünler...
-
Bir insanı daha doğrusu bir sanatçıyı bu şekilde acımasızca eleştiremezsiniz.Besteleri kötü diyen arkadaşlar,NEYE göre kötü ya da KİME göçre kötü?Ya da iyi diyenler içinde geçerli bu soru...Çapraşık ilişkilerin çatallaştığı günümüzde içimizde imgelerin dışa vurumu sonucu olan bu besteler için iyi,kötü ya da eh işte gibisinden bir yorum yapılamaz...Eğer çaldığı zaman dinleyebiliyorsan sorun yoktur.Yok çalarken seni rahatsız ediyorsa müziğin sesini kısarsan olur biter.Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu arkadaşlarr...
Veni Vidi Viciiiiiiiiii
-
kapo helal olsun olayı çok bilimsel irdeledin :Pp
-
ilk şıkkı seçiyorum.dahi.o kadar.
-
malmsteen sadece malmsteen..bana gore dunyanin en iyi 10 gitaristinden biri..Bu tip adamlarin bence zaten yaptigi bestelerden cok yetenekleri tartisilir.Zaten adam virtoz.Su var duyuldugunda belki kulaginiza hos gelmeyen cogu sarkinin icinde ininden cikilmaz lickler falan olur..Kendi teknikleri olur..Kisaca dahiligini birakin basli baslia malmsteen olmak bile bir dahiliktir..Saygilar.
-
Boş adam değil ama bestleri çok spesifik kısıtlı bir yerde kalmış. Deneyselliği klasik müzikle sınırlandırıyor. Bence Cryin, Liar, Icarus Dream, filan iyi. Ama Neo Classical dinleyeceksem Vinnie Moore - Time Odyssey ya da Tony MacAlpine'ın ilk albümleri bence daha uslu oturaklı gibi.
-
o adam çok iyi ,şişko ve komik bir müzik adamı
"here comes The HEAVY E PHIRIGION"
-
o adam çok iyi ,şişko ve komik bir müzik adamı
"here comes The HEAVY E PHIRIGION"