-
başta D.T. olmak üzere sieges even, pain of salvation, symhony x, mastermind gibi grupların öncülük ettiği, enstrüman hakimiyeti, karmaşık teknik yapılar ve komplike düzenlemelerle şekillendirilen, portnoy'un tabiriyle anti-top 10 müziği olan bu tarz hakkındaki düşünceleriniz?
-
cemondo daha önce bilerek dinlemedim ama uyarından sonra eğilicem abi dinlemeden yorum yapmakta olmaz
-
Müzik kalite(tabii her grup dğil ama tür olarak)ama ben pek sevmem!
-
adam gibi müzikle ilgilenen her şahsiyetin kesinlikle dinlemesi gereken bi tür...Ama atonal kalıplar kullanılmasa daha iyi oluyo,çünkü bazı gruplar işin cılkını çıkartabiliyo...Yani kulağa yatkın daha müzikal öğeler kullanılırsa,bu tür_bence_ amacında daha başarılı olur,tabi dinliyiciler açısından...
Sieges Even...Ya bu Hanslar bayaa sağlam adamlar ha...en sevdiğim albümleri a sense of changedir.Çok zor bi müzik yapıyolar ama çok melodikler...Ama ritmleri benim beynimi sulandırıyo.aklım almıyo naapiim :))
-
progressive olan herşey güzel be,kardeşim...
-
Müzik kalite(tabii her grup dğil ama tür olarak)ve ben çok severim!
-
anlamak zaman alır ama uzun süre dinleyin inanın tadına varacaksınız D:T li günler :)
-
Müzik kalite(tabii her grup dğl ama tür olarak)ve ben kendimi buluyorum!
-
progressive olan herşey güzel be,kardeşim...
mesela?
-
bence bu adamlar zamanın bach ı ,paganini leri.şahsen çok beğeniyorum progressive metale emek harcayıp özgün şeyler yapabilenleri.ama hiç bir zaman p.metal ,müzikten beklentilerimin tamamını karşılayamadı.kalıplarla,patternlerle çok uğraşıca duygular biraz unutuluyor sanki,ya da tarz silikleşiyor;enstrüman(gırtlak da dahil) öne çıkıyor..yetmezz...