-
Hristiyan bir topluluk Marily nin bir konserinde öldürüleceğini beyan etmiş kimin öldüreceğini belli olucak bari
ben gitar rifflerine bayılırım iyidir
ferdi tayfurla iyi gider
-
şarkılarını çok severim.sadece tipten kaybediyo bence.gerçi marylin manson'ı marylin manson yapan şeylerden biri de tipi...ondan nefret edenler,iğrenenlerin de sayısı az değil ama ben aileden biri gibi görüyorum:)
-
bence manson bir tür toplumdaki kurallara ve tekdüzeliğe karşıçıkış.manson un yaptığı şey gerçektende öyle kolay kolay herkesin yapabiliceği bişi değil.adam resmen dünyanın yarısından fazlasını karşısına aldı yaptıklarıya.Onun bu cesareti için bence saygı duyulması gereken birisi.bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama adam bir çok tabuyu yıktı bence.
-
Personel Jesus cover1na bay1ld1m desem yeridir bu arada klipteki gitarist hillary duff imis galiba...
-
ahhh marilyn manson denilince durarim.icimi yansitiyor adam tabulara karsi gelmesiyle..o yonden severim sarkilari zaten cok guzel bence..sevmeyenlere saygim var cunku yasadigimiz dunya herkesi ayni kaliba sokmaya calisan bir dunya ve bir cok insanda buna cokdan dahil olmus durumda..yani marilyn gibi birini anlayamazlar.bende gruptaki madonna yi ozellikle ayri severim.istediklerini desinler yok satanist rahibiymis,yok soyleymis boyleymis biz neyin ne oldugunu biliyoruz..saygilar.
-
üzülmem herhalde ölse de...çok da büyük bir kayıp olmaz:)
-
sonuna kadar katılıyorum!!!
-
adam bence cok iyi... ölmesin. sanki forum ölsün / ölmesin oylamasi :P
-
ne saygı duyulması ya,arkadaşım sen bu herifin albümlerini dinledinmi?smells like children,*uck franky, ve bilimum sapık sarkıları,konserleri,hayat anlayışı...
anormallik kesinlikle...müzik buysa ben müzik dinlememişim bugüne kadar!bu adama saygı duymak mı?
:))))))
-
bence de çok iyi...oyumu kullanıyorum:ÖLMESİN