-
valla jimiye derler ya bluesu yok eden adam diye,bu adamda türküyü yok eden süper şahsiyet.(nah çıktı)
-
Ya Bu Adam İçin Formda Yer Bile Açılması Lüzumsuz S.i Et O Adamı Boşver :) Adammı O ?
-
forum for chat.
-
ankaralı turgut :)))) sadece gülüyorum arkadaşlar neyi konuşcaz bu konu hakkında ?
-
nah çekersin güzel.
-
valla koca sitenin forum kısmında 'ankaralı turgut' yazması...ne bilim bunun tartışılması...ne kadar mantıklıdır ki acep?
-
Doğrudur, tartışılmalıdır. Bence rock guruplarının, ve de cazcıyız diyen bilimum zevatın bu adamdan espiri ve özellikle de groove dersi alması lazım.
Kalitesi... 70'lerin funk'çıları gibi, eğleniyor, kafa yapıyor... öyle işte.
-
ya hacılar benden de uzak dursun bu şahsiyette.üzerine konuşmak bilem yersizde.canlı tanık olduğum bi konuşmasında dev-solcuyum mu ne demişti.epey bi şaşırmıştım.bende bu adamı herzaman hadi oğlum amcalara pipisini göster diyerek donunu aşağıya indirecek biri olarak görürdüm.vay bea dedim.sonrada yok bunun kafası iyidir dedim.acaba yanılıyormuyum?hee tabi ki hayır.boşverelim.takılsın mutlu olsun.daha nice amcalara yengelere pipisini göstersin televizyonlarda,izleyenler alkış tutanlarda eğlensin.
-
Takmayın Ya Şu Adamı
Takmayın Beyler Bayanlar AnKaralı turguta başlayacam Şimdi Böyle Formmu Olurya ... . .
-
aha anlayan biri çıktı...
bura müzik forumu,ankaralı turgut hakkında fikirlerin yoksa arkadaşlarım,bak sol kenarında başka forumlar var...oraya geçebilirsiniz...
ben burda bu adamın müziğini tartışıyorum.
Adamlar türkü ile resmen d.... geçiyor,70lerin havası var elemanda,doğduğu kültürle yaptığı müzik birbirine ters,hafif arızalı olduğuna inanıyorum bu yüzden.
Öyle direk fantezi yapan bir eleman olsa zaten,s.. ederdik,ama o kültürü espiri yaparak yaşatıyor...
Helal olsun,diyorum.
türkiyenin frank zappası olabilir mi,uçtum biraz...pardon.