-
ŞEBNEM FERAH hakkında ne düşünüyorsunuz ?
ben zaten fancıyım
benim için şebo bir numara
-
Valla sebocu nickli arkadaşım ben Şebnem Ferah'ı her halikarda tek geçebilirim hayatımda dinlediğim en anlamlı şarkıcılardan biri...
Her yönüyle her hareketiyle davranışıyla bir numara kendisinin çok mütevazi bir kişilik ve süper bi rockçı oldugunu düşünmekle birlikte şarkılarının hiçbirinde anlamsız bir yer bulamadığımıda belirtmeden edemiyeceğim... Harika bi insan
-
ya abi yüz tane şebo forumu açıldı ya yeter....
-
bende çok severim şebnem ferahı ama cidden çok forum açıldı şebo hakkında.biraz eski konulara baksanız:)
-
Hem Görünüm Olarak (Fizik) Güzel
Hemde Ses Muhteşem.
Kendi Dalındada Bir Numara Türkiye'de .
:)
-
o benim için bir tane.şarkıları hayatı ve herşeyiyle mükemmel.ilk albümünden beri dinlerim ve şimdiye kadar hiç sevmediğim şarkısı olmadı.alanında tek......
-
geçen gün bi uykuya daldım rüyamda şepnem ferrahı gördüm..bi baktım bana doğru koşarak geliyo bu..ter içinde uyandım hemen..of ne rüyaydı dedim kendi kendime..akabinde lan manyakmısın niye uyandın dedim kendime..sen nası benle lanlı manlı konuşuyon dedim ağzını burnunu dağıttım bunun..tekrar uykuya daldım bu sefer corç buştla şeboyu gördüm..önlerinde bi harita bişiler konuşuyolardı..hemen yanlarına gittim noluyo lan burda dedim..corç buşt who are you dedi..düzgün konuş lan dememle bunun arkasından 2 tane ayı gibi coni çıktı..allah dedim tekrar uyandım..bi daha da uyumadım zaten..uykum kaçtı lan..amaan ne biçim hayat bu be!düzgün bi rüya göremiyoruz..
-
tek geçebılıırm bende .harıka bir kadın her anlamda.butun albumlerınde sevmedıgım bır parcası olmadı .sözler cok anlamlı bırkere nediyim
-
kadın güzel,daha güzel kadınlarda vardır etrafımızda...
-
Hiç sevmem...