-
Benim en unutulmaz konserim daha ortaokul öğrencisi iken İzmir'de Mayhem konseridir. Orjinal kadrosu ile Norveç dışında sadece Doğu Almanya'da ve İzmir'de sahne almışlardı. Adamları sahne de görünce şok olmuştur, war paintli her tarafı deri ve metal çivili kıyafetler ve o zamana kadar duymadığımız witch vokalli acayip bir müzik... Maniac, Euronymous ve Hellhammer birarada... Malum şu an maniac ve Euronymous rahmete kavuşmuş durumdalar. İnternette bile hala bu konserle ilgili yazılar okumak mümkün(adamların gümrükteki sorunları ile ilintili falan...) kesin olarak en unutulmaz konserim budur...
-
garaj konserini hiç unutmam muzısyenler berbatdı :) dermişim
-
parkorman placebo..
-
cranberries ve pink.. yok yok pink daha iiydi:)
-
Grup Vitamin Çorlu Konseri.. Tam 9 yıl önce.. Gökhan Semiz'i kanlı canlı görmüştüm.. Spor salonunda konser ortasında smaç basmıştı.. Vay anasını amma da olmuş ha! Ne üzülmüştüm adamcaız ölünce, manyaq severdim.. Öldü ya Gökhan, ondan unutamıyorum..
-
14 yaşındayken gittiğim Mor ve Ötesi konseri
Harun'la ilk orda tanışmıştım ya da ben tanıyordum o da beni tanıdı.hayatımın en mutlu günüydü.hatırladıkça ağzım kulaklarıma varıyor :)))))))))))))))))))))))))))))
-
Daha görkemli konserlere gitmeme rağmen Iron Maiden Harbiye konseri bir başkadır Steve Harris Milli Takımımızın formasını giymişti değişik bir atmosferi vardı adamların...
-
hiç unutmam bi kere bursada ibrahim tatlıses beleş konser vermişti o benim dönüm noktamdı
-
Megadeth
-
kesinlikle overkill konseridir. tek gitar olmasına rağmen bu kadar sağlam bir sahne performansı her baba yiğidin harcı değil yani.. 3 gün kulaklarım çınlamıştı...