Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Burda "insanlar" neden kendilerini kanıtlama çabasında?

• vincent vega • 4 Ekim 2004 00:36 • #440890
    Şimdi anket sayfasında herkes şu özentiler var bu özentiler var diyor,amaç ne, amaç kendi sivriliğini göstermek,bu neden;insan burda neden bunu ister,bırakın,isteyen pop isteyen rock dinlesin,ben isterdim ki isteyen rock isteyen pop,vb..dinliyosa burda gelip kızışma olmasın.Ben isterdim ki:yavuz çetin,erkan oğur,serdar,demir demirkan,jerry lee lewis,elvis forumları dolsun.Ama ben bunları seviyorum diye diğerlerine bişi diyemem.Nerden herkes kendini kanıtlamaya çalışıyor.Arkadaş"müzikten anlamayan özenti rock cılar[ki rokcı sözü komik bikere]""forumunda yazmış:eline elektroyu vereyim de rock çal.bu ne demektir ki.ben elektro da süperim yani rock da,[nasıl elektro süper olan bi orda süper oluyosa],sen gelip rock müziğe laf etmişsin.""Neden oluyoru bunlar burda,rencide edilme uğruna[ki hiç umurmda olmaz]bunları söylüyorum,destekleyenler varsa teşekkür edeiyorum.Kapatıyorum..
  • karete • 4 Ekim 2004 00:47 • #440892
    Burda

çünki insanlar başkalarının müziklerine laf atarak kendi müziğinin yükselişe geçtiğini zannediyor onlara kötü deyince eline bişey geçtiğini zannediyor halbuki kendi müziğinin güzelliğine varsa onu daha iyi yapmaya çalışsa bu otomatik olarak gerçekleşecek ama amaç aynı kulvarlar farklı yani her ikiside kendi dinlediği müziği bir numara yapmaya çalışıyor tabi ki başkalarına saygı göstermeden bence müzik tartışılmaz dinlenir yada dinlenmez
  • karete • 4 Ekim 2004 00:49 • #440893
    Burda

dejenere türkçe tespit edicisini kırdım ya da yı ustde birleşik yazdım :)))))))))))
    kaçmaz benden beee
  • thriller • 4 Ekim 2004 01:13 • #440895
    Burda

benim formuma karşılık yazmışsın..bunları yeni forum açacağına benim formumda yaz...

esasında aynı şeyleri düşünüyoruz ama anlayamıyosunuz..o foruma yaz bi zahmet...iki tarafa yetişemyeiz..
  • fizban • 7 Ekim 2004 18:58 • #441153
    Burda

abi alakasız olucak ama harbi jerry lee lewis!i tanıyor musun? zaten ben öyle bir forum açmıştım istersen oraya bir şeyler yaz...
  • psycho vocelo • 7 Ekim 2004 19:21 • #441158
    Burda

ya karete bize de öğret şu dejenere türkçe kırıcısını yaaa....
  • karete • 7 Ekim 2004 20:31 • #441167
    Burda

olmaz yakında o açığıda kapatıcam kimse yazamıyacak dejenere
  • psycho vocelo • 7 Ekim 2004 20:54 • #441169
    Burda

peki,sen bilirsin.öyle olsun:(