Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

vaz geçin artık!!!!

• tragos_666 • 4 Ekim 2004 19:15 • #440945
    canı sıkılan popmu rockmı diye tartışma açıyo.arkadaşım ne bu yaaa.bırakın yaa cevap dahi yazmayın şunlara.
    ne anlatmaya çalışıyolar bi türlü anlaşılmıyor.ya kardeşim sen pop dinliyosan çekil kenara dinle.ona buna bok atmalar...yeter yaaa.hiç birinizi iplemediğim için diğer forumlardaki yazılarınıza cevap yazmıyorum.
    bana katılan arkadaşlara sesleniyorum,
    siz de cevap yazmayın şunlara.bişey anlatmaya çalışıyosunuz ama bi bakın bakalım anlıcak duruma sahipler mi bunlar!!!son olarak
    METAL NOT DEAD!!!!!
  • arch_enemy • 4 Ekim 2004 19:41 • #440948
    NO IT IS DEATH METAL...

kardeş o METAL NOT DEATH diye değilde METAL IS NOT DEADdiye yazılıyo
  • kafa-yok • 5 Ekim 2004 11:54 • #440978
    hım doğruyu anlatmak için elimden geleni yaparım,ama o benim doğrumdur.ikiside gereksiz.
  • coke-man • 5 Ekim 2004 14:27 • #440984
    arkadaşlar bu tarz kavgaları ergenlik döneminin sonuna gelindiğini haber eder.ben 20 yaşın üzerinde ender olarak tarz kavgası yapanı gördüm.onlar da morondu.sağlıklı ve aklı yerinde olan hiç kimse böyle salak şeylerle uğraşmaz.25-30 sene önce sağ,sol;şimdi rock pop kavgası.daha bakalım neler çıkacak?
  • karete • 6 Ekim 2004 02:37 • #441043
    vaz geçmek bitişik yazılır (vazgeçmek)

vaz geçmek bitişik yazılır dejenere var
  • the_distillers • 6 Ekim 2004 09:59 • #441053

PUNX NOT DEAD...
    metal öldü lan . heriflerin hepsi dökülüyo.
  • ScarFace • 6 Ekim 2004 17:54 • #441088

tragos_666 birincisi bende seni iplemiyorum.
    2.sen metal dinliyosun adamın biri çıkıp sana metal de ne lan pop şudur vıdıdı,rock metali böyle yapar zıvırzıvır yazsa ne yaparsın çok bilmiş?Aaa cevap veremem ben olgun bir insanım bana isteyen istediğini mi der dersin?yoksa dur kardeş olay budur mu dersin.Nerde senin başkaldırın ey metalci.herkesin bir fikri var ve kimse koyun değil.tartışınca ne oluyo ben çözemedim bunu.
  • astharoth • 6 Ekim 2004 18:20 • #441097

bir de garip gelen başka birşey:
    bir müzik türü ölürmü?
    yani
    -o pantolonun modası geçti be!!!
    diyen tiktoş karılardan farkı kalır mı insanın?
    hem sonra ölse bile ölenler unutulurmu?
    hepsini geç
    METAL ÖLÜRMÜ?
  • chazy_chazzz • 6 Ekim 2004 21:14 • #441105

yavv arabesk ve teşhirciliğin ve ahlaksızlığın hat safada olduğu pop ve müzikten bile sayılmayan rap dışında tüm müzik türlerine saygı duyarım..ama metal gibisi yoktur..death trash gothic... her türü ayrı bi güzel....ama bu göreceli bir kavramdır kişiden kişiye değişir o yüzden bencede bunu tartışmanın anlamı yok...
  • tragos_666 • 6 Ekim 2004 21:28 • #441109
    archenemy'cim ya pentagramın bi şarkısıydı o ve ben yanlış yazdım.doorusunu yazdım oraya.