-
elektro tasimak zor geliyor?!?!?!?! burada insanlarn sikintilari para, ozentilik, bilgisizlik'ken seninki bu mu? oyle olsun...ne diyim
-
bizim sıkıntılarımız
1-para
2-enstrüman azlığı
3-bazı gurup elemalarının isteksizliği
4-gurubu tekduze calması(ben haric)
yani hep metallica istiyolar cok sert takılmak ıstıyolar
www.thewolfram.garaj.org
PEACE
-
dediğim gibi hemüz müzisyen sayılmam o yüzden benim sorunum şimdilik elektromu taşımak :)) maşallah boyum kadar... ben de kısa boyluyum çok komik :))
-
kendi kafasından geçeleri uygulayabileceği grup üyeleri bulmak.
-
doğru belli düzeye gelmedikten sonra istediğin müziği yapamıyorsun,grub içerisinde...
Aşırı hoşgörü falan lazım...bu rockerlarda hep isyankar kardeşim,olmuyor.
-
valla bence asıl sıkıntı grup elemanlarıyla yaşadıın tezatlar...adamı öldürüyooo!!
soora da tabi ki para yaa...ah ulan aahhh!!
-
biz grup içindeki uyumsuzluğu çözmenin bir yolunu bulduk. (ee tabi oldukça baş ağrıtıcı stüdyo saatlerinden sonra...) zaten ensturman bölümünede yazmıştım uzun uzun. neyse. biz şöyle yaptık. ilk stüdyodan önce ufak bir toplantı düzenledik kendi aramızda. her kez yapmak istediği ya da sevdiği müzik tarzını söyledi. bunları bir kağıda yazdık. işte ne bileyim biri doom dedi biri power dedi biri trash dedi falan. ardından bu türlerin her birisinden en iyi şarkılarından birisini çalıştık. örneğin doom denildi opeth'in black rose immortal şarkısı power denildi bard's song falan. en nihayetinde stüdyoda en rahat çaldığımız, çalarken en çok zevk aldığımız ve eylendiğimiz şarkının türünü, yapacağımız tür olarak seçtik. kimse karşı çıkmadı zaten. şimdi gayet güzel bestlerimiz tatlı melodilerimiz var hatta bir demo bilem çıkarabiliriz ama demo çıkaracak kadar paramız yok. :((( işte ya türkiye'de parası olan yaşıyo.