-
ben de izledim.. bence de iyiydi..
sen james ve lars ı korn un bu performansını izlerken izledin mi peki :)
-
siz ne saçmalıyorsunuz bunlar da kim
bunları neden dinliyorsunuz bir türlü anlamıyorum
bana çok saçma geliyor bunları dinlemek
-
o senin fikrin..
ve başkasına da saygı duy!
saçma diye nitelendiremezsin..
-
arkadaşlar lütfen birbirimizin zevklerine saygı duyalım dimi yani? isterseniz ŞAKŞUKAAAA diye sitenin içinde bağıra çağıra dolaşın ben sesimi çıkartmam.. eminim çoğu insan da saygı duyacaktır...
-
Bu saydığın grupların hepsini severimmm
-
ağzını seveyim be adem şu kadar insanın arasında 1 sen adam gibi 1şeyler yazmışsın...
diğer arkadaşlara yarışmada başarılar diliyorum..
-
varr evett tabi ki de olmazmı yanii..ama bu aralar system dışında dinleyemiyorum çok vakit ayıramıyorum...yaa metal grubu olaraktan dinlediğim çook grup var ama soadın yeri bambaşka...ya bunu hep söyledim söylemeye de devam edeceğim kim ne derse desin bence eşi benzeri olmayan bi grup....zaten herkes biliyo düşüncelerimi ne dinlediğimi filan ondan çok uzatmayacağım yaa bir de nickelback vaer bu aralar onusda dinliyorum....pek sözü edilmiyor burda ama çok güzel şarkıları var(bkz how you remind me..)
-
sıralamanı yerim ben senin :))))
-
keyifle dinlerim,hepsi sağlam gruplar bence ...
iz bırakmış dolu parçaları var hepsinin,ve dinledikten sonra tekrar dinlediğinde bıkmamak çok önemli onlarda bunu başarıyolar
-
Freak On A Leash, I did my time bir de right now birtek bunları seviyorum. Ortalıkta arkadaş arayanları ise hiç mi hiç sevmiyorum... 0 900 900 900'u ara, sımsıcak sohbetler orada :)