-
some kind of MONSTEEEEEEEEEEER
ya abi barıştılar ya lütfen...ben yazılanları eklerim buraya..birincisi mustaine kendi ağzıyla sölüyo ben böyle bir yalan söyleyemem ( ulan tartışmaya bak ya pop müzik özenti car curt derken iice sapıttık ya ).
ALLA ALLA BİZE ne ya birbirlerini yesinler de valla ben barıştı biliyodum o konser ve mustaine in bir raportajı var .. neyse valla ..bu arada sepultura ya max geri dönüyomuş diye bişi duydum ben :P valla ne kadar kötü bi müzik olsa da max olsun ben bundan snraki tüm albümlerini alırım dinlerim abi yeter ki max olsun ..ah o eski günler aaah..arise , beneath the remains..:(
-
valla iki dev isim bence birbirlerine destek olmalı metal olayını daha bi zirvelere çıkarmalı ama insanlar işte sadece EGOLARINI tatmin etmek uğruna bi müzik türünden soğutuyolar insanları bööööle ben hiç soğumam gerçi hep metal olsun hayat bayram olsun ehehhee abicim bu arada beni hatırlarsın umarım öpüldün eyvallah mesajlarını beklerim:)
-
Ya ama Mustaine döver bence tartışmasız :).Hem James de göbek var tamam kirk te baklava var karın bölgesinde ama Nick Menzanında baldırları çok kuvvetli..Dave zaten sadece ısırsa yeter :)
-
o ona bakmaz yüreğe bakar bence jams delikanlıya benziyo belli olmaz gerçi ama :))
-
abi katılmıyorum james pek delikanlı bi adam diğil zamanında tayt giymiş bi adam :Pp..mustiane hep erkek gibi giyinmiş :Pp euhue
-
dave mustaine'in kalitesi her zaman ağır basar,ayrıca megadeth'in marty ile olan albümlerini dinlemenizi tavsiye ederim...
-
rust in peace tek başına yeter..süper sololar var bir kere.dünyadaki en iyi metal albümlerinden biri..
-
bence the world needs a hero da sıkı albüm 1000 times goodbye a bitiyorum dostlar nasıl diyor dave: let me put penis on your eye.. ha ha haa..
-
kavgaları sadece piyasada gözükmek ve PARA içindir.Bırakın bunları...
-
çok saçma bi laf etmişsin...james sabancı kadar zengindir belki mustaine de ondan çok az diğildir..ve adamların görülmek gibi bi ihtiyaçları da yok paraya da ihtiyaçları yok.