-
yaw merak ettim bu ahali ne düşünür bu grup hakkında...
-
Ne yalan Söliyim heç duymadım ama bak merak ettim şimdi nedir ne değildir bilen varsa bi söleyiversin. Hade bakem...
-
aman aman bi grup değil ama birayla iyi gidiyor kemancısı tolga çebi yanılmıyorsam düş sokağı sakinlerinde bi kaç albümde yer almıştı.
-
http://www.ihtiyacmolasi.com/ On-Line dinleyebilirsiniz.
Ne kadar komik bir parça ya :) Adam utanır böyle şarkılar söylemeye. Adı da komik 1.5 tanem :)
-
ben ihtiyaç molasını barışa rock ta izlemiştim.. ve gayette güzeldi.. yalnış hatırlamıyorsam da eğer sanırım biara pulp ta da çıktılar ordada izlemiştim.. başarılarının ve konserlerinin devamını dilerim ...
-
evet sarki guzel bi sarkiya benziyordu. Barisarock'ta galiba uzunessek oynuyoduk onlar sahnedeyken. Besiktas'ta Baris Günlerinde cikmislardi. Guzeldi.
-
son albümleri bibuçuk tanem.oldukça güzel.bu grup düş sokaği sakinlerinden tanıdığım murat yılmazyıldırım ile çok çalışıyor.
-
benim çok hoşuma gitti yeni kasetleri ayrıca enstrümantal ve ingilizce şarkılarının olduğu milad diye bir albümleri daha var ki onu da büyük bir zevkle dinlemekte ve daha önce keşfedemediğim için üzülmekteyim..
-
Bi tek 1.5 tanemi biliyorum oda çok güzel
-
arkadaş cocuk melodileri gibi nedir o öyle yeni albüm ve 1,5 tanem.yetenekli elemanlar niye boş şeylerle uğraşıyorlar ki?