[::K.İ.L.İ.T::]Arkadaslar ben turk gencılıgının,bır fılmde soylenen sozu kalkıp alkıslamasını kabullenemıyorum hatta bakısıları bıle alkıslayan var..Ne olacak bunların sonu??Ya bırgun bu fılm bıterse ne olacak o zaman ne yapacaklar cok merak edıyorum...Adamlara bu fılm su kadar hava kadar gereklı fılm bıterse bunların cogu ya olur ya da bıtkısel hayata gecer kalanıda son anda kendıne gelır belkı(kı buna asla ınanam cunku durum cok vahim)..Ben derim ki el ele kurtaralım bunları..ya pardon arkadaslar yanlıs yere koymusum bu forumu neyse artık buraya yazın kusura bakmayın..
[::K.İ.L.İ.T::]ben de, ben de olm bu diziler yüzünden insanların beyni sulanacak buradan herkese cnbc-e tavsiye ederim, bir tane kalitesiz dizi yok hepsi süper..
[::K.İ.L.İ.T::]zaten ülkedeki insanlar piskopat olup birbirini doğrayıp kesmeye meyilli, birde böyle saçma sapar dizilerle gaza gelip sokağa çıkıyorlar sonra zaten haberlerde ya da günlük yaşantımızda görüyoruz tipleri ve olan olayları.
[::K.İ.L.İ.T::]dizinin içinde bulunan berbat kesme biçme sahneleri haricinde derin devleti anlatan bir dizidir kendisi aslında konusu ilginç ama midemin kaldırabileceği sınırı aşmış.