-
bence kalitesi....parayı zamanla bulursunuz ama bir kere yaptığınız kötü bir kayıt ömürboyu sırtınıza yapışır
-
ne diyeyim sen zaten cevabı vermişsin bize bişii bırakmadın ki :o)
-
soruyu sormak için ne düşündün ya da düşündün mü?
-
Tabii ki kalitesi önemli.
-
kalite önde gelir tabi. ama sen kendin sorup kendin de cvap vermişsin. neyse demosu olan yok mu ya dinleyelim şöyle babalar gibi
-
ikiside aynı şey...kaliteli ise pahalıdır.değilse ucuzdur.önemli olan kalitedir.o zaman da pahalı olacak.ben senin ne sormak istediğini anlamadım valla
-
bunu sordum neden?kendini müzisyen sanan bazı arkadaşlar.sigara parasına müzik yapmak istiyor e tabi olmayınca da sağa sola çamur atıyorrr..şura paalı bura bilmemne diye yok studyodakişler anne şefkati göstermiyor ıvır zıvır..e cebinde niye 500 milyonluk tel var sıkıyosa onu sat öde parasını o kadar müzisyensen..studyonun sahibi bir de harçlık versin cebine:) benim sinirim buna bi tezatlık var burda....düzgün çalamıyosun 10 sn yelik bi bölümü 30 dkkada çalarsan paalı olur tabi...fiyatı düşürmek senin elinde öyle dimi arkadaşlar yanılıyomuyum?
-
Çok para verip oturmamış bi sound da elde edebirirsiniz sonra verdiğiniz paraya acır bi da bu işi yapmak ta istemeyebilirsiniz.ya da genede düşük maliyetle işten çok iyi anlayan birini bulduğunuz taktirde çok iyi bir kayıt ta oluşturabilirsiniz.İş sonuçta neyi yapacağınızı çok iyi bilmenize bağlı.Biz mesela Sadece davul kayıtlarının çook iyi olmasına uğraşıyoruz ve stüdyo da onları kaydediyoruz,geri kalan gitarları vs evde kaydedeceğiz.bbunu da tavsiye ederim çünkü stüdyoda yaptığınız kayıdı daha sonra beğenmediğinizde tekrar üzerinde oynama şansınız olmuyor.
-
çok kızmışsın valla ama haklısın sonuçta !!!
-
haklısın.
peki sound dan anlamayıp hiçbişeyi beğenmem karizması yapan bazı özenti arkadaşlara ne diceksiniz..bak onlarda delirtiyo beni.