[::K.İ.L.İ.T::]En sonunda yalovayada geliyolar..zaten gözlerimizde yollarda bunları bekliyoduk..Türk gençliği tırsa tırsa 1,2 şarkısında a.b.d ye,kapitalizme laf atan bu gruba takıldı kaldı..ne kardesim mvö aşkı ya?biri bana bi izah etsin şunu ya?
[::K.İ.L.İ.T::]yeni moda bu ya bişeye yalan söylüyo de popüler ol berbat bi grup bizim özentilerle dolu okulumuzdada pek bi popülerler kafamı çeviriyorum mvö süper yok harun uyuşturucu kullanıyo yaaaa ama çokkk tatlı ühü şeklinde laflar duyuyorum
[::K.İ.L.İ.T::]Madem izah istedin dilim döndüğünce anlatıyim evet son günlerde çok ünlendiler ama bu belli bir birikimin yılların sonucu aynı bir bardağın dolup en sonunda taşması gibi çalıştılar emek verdiler kendi hayran kitlelerinden hiç şikayet etmediler ve şimdi de bu emeklerinin karşılığını alıyorlar. mor ve ötesi çalışarak bu noktaya geldi, reklam yaparak değil. ayrıca özenti dinleyici kitlesi de bir süre sonra dağılacaktır. bundan mor ve ötesini sorumlu tutamayız. Ve ben bir mvö fanı olarak onların emeğinin karşılığını aldıklarını popüler olmanın onların performansını değiştirmeyeceği görüşündeyim. Ve de artık bırakın bu grupta hata, yanlış aramaya olumsuz eleştiri yapmaya biraz da yaptıkları güzel işleri değerlendirelim. lütfen yeter :)