-
pentagramın en çok hoşuma giden parçalarından birisidir. yalnız açılımı ne bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi? bir de bu şarkı dumlupınar şehitleri için yazılmış sanıyorum. bu doğru mu?
-
For The Who Dies Alone
-
açılımı onun for those who died alone..
-
gitar tabını bilen var mı???...
-
o kadarda zor değil uğraşırsan kendin çıkarırsın. hem kulağında gelişir. yok ben uğraşamam diyorsan hiç öyle tabla netle uğraşma arayacağım diya git kendine guitar pro programını al o senin yerine çıkarır...
-
For Those Who Died Alone.
kime yazılmışsa yazılmış,iyi yazılmış onu bilirim ben.
bırakın gitarı proyu oturun cıkartın işte.
sevişin enstrumanla,o cıkar gelir zaten.tab da neymış!
-
işte bende bunu söylüyorum ya. zaten o müziği çıkarmak yerine hazıra konmakda kendine yapılan daha doğrusu yeteneğe yapılan bir saygısızlıktır. dimi? ve de sanıyorum (dikkat çekerim yalnızca sanıyorum) dumlupınar denizaltısı şehitleri için yapılmış bir parça...
-
arkadaslar f.t.w.d.a 17 ağustos depreminde ölenler için yazılmıs bir parça diye biliyorum ben ve bence pentagramın en iyi sarkısı..
-
F.T.W.D.A. unsplogen (yanlış yazdım büyük bir olasılıkla ama zaten ne söylemeye çalıştığımı anlamışsınızdır) albümüyle çıkmıştı. o da 17 ağustostan önceydi sanıyorum. ama yine sanıyorum. ancak dikkat ederseniz şarkının başında deniz altı sesleri soluk sesleri geliyor...
-
aa dogru ben "bir" albümüyle karıstırdım.. onda da var ya f.t.w.d.a... Unspoken albümü kac yılında cıkmıstı??