Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

symphony x - helstar - marty friedman

• karete • 23 Ekim 2004 19:32 • #442167
    ha ben bu elemanların videolarını filan arıyorum bulabileceğim bir yer var mı bildiğiniz ya da bunlar gibi kalıtelı elemanlar varmı ? dinlenecek bişiler bişiler indirmek istiyorm anladınızmı heaaaa
  • Serpent_King • 23 Ekim 2004 19:55 • #442169
    Marty Friedman ın videosunu akmar da görmüştüm..

Yanlız çok komik birşey..Adam kastırık bir solo atarken yukarda guitar is easy filan yazıyor.Komplekse giriyosun direkt.:)..+ önemli birşey daha söylüyor..SAKIN GAM ÇALIŞMAYIN SAATLERCE....gamları kendi kafanıza göre değiştirin yenilerini yaratın onlarla çalışın..diyor..
  • karete • 24 Ekim 2004 04:50 • #442194
    symphony x - helstar - marty friedman - karate - joe satriani -gary moore white lion gibi kaliteli

ulen bukadar adam var bu sitede bunları tanıyan videolarını alabıleceğim yer bilen ya da indirebileceğim site bilen yok mu ya da şunu sorıyım bu kalıtelı isimlerim kaçını tanıyorsunuz ?
  • andresson • 24 Ekim 2004 05:09 • #442195
    symphony x - helstar - marty friedman - karate - joe satriani -gary moore white lion gibi kaliteli

Helstar tarih oldu albümlerini belki bulursun....videosu imkansız gibi bir şey
    Marty Friedman için elemanlara sor Megadeth videolarını araştır
    Satriani videosu bulmak için akmar
  • kafa-yok • 24 Ekim 2004 12:57 • #442203

Cacaphony,jason becker & Marty Friedman'ı tanırız.
    Jason usta besteci,Marty ise ustası...
  • death_glory • 24 Ekim 2004 15:10 • #442209

abi kazaa dan indirebilirbin satın almak istersen de beşiktaş köstebekte kesin vardır diye düşünüyorum o da sinanpaşada galiba.