-
valla alemsiniz şerefsizim:)))
-
yok abi ciddiyim...konserlerde amp rack dedikleri devasa boyuttaki altlerden kulalnırlar sahnede (arka planda) de gördüklerin footswitchlerdir..processor kullanmazlar zaten analog sistemler kullanırlar ama iced earth te ben sadece footswitch gördüm konserlerinde..
-
way anasını bende digitech GNX 3 alcam ama kimsede göremedim??hangi grup kullanıyo acaba tabi kullanırlarsa oda:))
-
Hiç bir profosyonel grup gidip de multi efekt processoru alıp ayağını altına koymaz. Adamlar Rack diziyorlar. Yani her efektin nasil analog pedali varsa onlar böyle head gibi görünen daha ince aletleri alt alta diziyorlar ve öyle bi ayar çekiyorlar ki bunlara distortionına , reverbına falan o duyduğunuz mükemmel tonları aliyorlar. Sonra bu aletler de adamların footswitchlerine bağlanıyor. Ha ne kadara patlar bana böyle bişey diye sorarsanız, her efekt için 300-400 dolar verseniz 2000 dolara racki dizersiniz footswwithce de 500 dolar verseniz 2500 dolara kaparsınız en az.. :)
-
bu kadar ucuza çıkacağını sanmıyorum.Billy Sheehan in 80 lerde kullandığı rack bile 1500 dolardı...
Bu arada gnx3 çok güzel bir processor tavsiye ediyorum..
-
GNX3 için oyuncak diyorlar. bence boss gt-6 alın.
-
valla boss gt6 GNX3 ten çok daha iyi özelliklere sahip.ama denediimde bana resmen dehşet verdi boss bulamadım deneyemedim ama herkes mükemmel olduğunu söylüyo.. ama birisi 660$ boss zaten bulamadım fiyatı 1000$ olsa gerek...:))
-
Boss gt6 amerikada 350 dolar civarında, türkiyede ise 600 euro yani 850 dolar ediyor..
-
nerde satıyolar gidiim bi bakiim ...