-
bence ..ben de bunun için soruyorum
-
tabii ki abi bence müzik yapabilmek için alakalı ya da alakasız herşeyi bilmek gerekir! belki bir çok şeyi yaptığın müzikte kullanmadığını sanarsın oysa bu bilgiler öncelikle sana güven verir...
ayrıca nota abi bu tabi bilceksin metal müzikte nota denen nimetten yararlanılmıyo mu?!!
-
memlekette akıllılar bitmemiş ijim rahatladı sagol
-
tabi gerekli.neden gerekli olmasın? müzik yapıyosun temelini bilmeden nasıl yapacaksın.sonuna kadar gerekli.
-
bence gerekmez.. yngwie malmsteen nota bilmemekte ve bu isin kralını yapmaktadır.. sadece gam biligisine sahip olmak yeterlidir..
-
tabi malmsteen o yüzden sadece çok hızlı doğal minor ve Harmonik sololar çalabilmektedir başka bir olayı yok.
-
düşünmeden topic açılır mı?
-
topic açarken aynı anda sakızda çiynenebilir mi?
-
topic açarken aynı anda sakızda çiynenebilir mi?
çiğnenebilinir mi peki?
-
Gerekir diyenlerin gözlerinden öpüyorum araştırma yapın arkadaşlar elemanları nota bilen ne kadar az metal grubu olduğunu göreceksiniz..:) hepsi de meşhur gruplardır.Bana yüklenmeyin ben nota biliyorum.Ama nota bliemk gerekir demek bence çok yanlış.Hangi metal grubu ( çok azdır varsa da ) bestelerini notaya dökmüş de öyle yaratmış ? Ben klasik gitar dersleri alırken notayla çalışırdım çünkü öyle olmak zorundaydı , çok ayrıntılı bir müzik olduğu için.Ama bir metal grubu stüdyoya girer elemanların kulağı da iyiyse doğaçlama çalar aradaki ölçüleri ayarlar , beste yapar.Bilse tabii ki daha iyi olur ama bilmesine kesinlikle gerek yoktur.