-
jimi hendrix hakkında bildiklerimiz veya hakkında söylemek istediklerimiz????
-
umarım cennette yeni sololar yazıyordur..Ölünce bi tek onu dinlicem..
-
ben yapmadım kendi kendine bu kadar olmuşlar :(
-
-
dısıyle solo atan,ot ıcıp gıtar parcalayan efsane!!
bir duyua gore taktıgı bandanayı eroıne suruyomus sonra alnınada cızık atıyor cızıklerın uzerınede eroınlı bandanayı takıyor sonuc olarak ucuyor ucturuyor!!
-
adam gitarını o kadar çok seviyomuş ki arkasına şiir yazıyomuş..ve gitarını gaza gelip kırdıında üzüüntüden kendini affetmiyomuş bunu nasıl yapabildiğini sorguluyormuş ve gitarın kırık parçalarını bir araya getirip yeniden topluyorumuş..toplama kelimesi burdan gelmiş sonra bilgisayarcılar da toplama yepmış :P :P :P :P :P
-
James Marshall Hendrix. 27 kasım 1942 de Seattle'da doğdu. Aslında solak değil ama sol elle ritim atıyor. Bunun nedeni de gitar çalmayı kendi kendine öğrenen Hendrix'in klavyeyi sağ elle kullanması gerektiğini düşünmesi.. Birçok baba gitaristi peşinden koşturan, tüm zamanların en iyi "gitar cambazı"...
-
sevgilisiyle birlikteyken aşırı uyku hapı alarak hayata ve gitarına gözlerini yuman;şu anda americada bi yerde bandanaları,kırdığı gitarlar,parçaları,montları,el yazılı şarkı sözleri kağıdı vs si vs si milyarlarca liraya satılan;esrarla yatıp kalkan;dünyanın gördüğü en iyi gitarist.HENDRİX.
led zeppelin in vokalisti robert plant a oğlu hendrix in resmini göstererek resimdekinin kim olduğunu sorar.robert plant 'tanrı' diye cevap verir.
-
led zeppelin in vokalisti robert plant a oğlu hendrix in resmini göstererek resimdekinin kim olduğunu sorar.robert plant 'tanrı' diye cevap verir.
daha ne denebilirki..."Büyük Robert"(benim için öyle) bile böyle diyorsa...
-
adam gitarını o kadar çok seviyomuş ki arkasına şiir yazıyomuş..ve gitarını gaza gelip kırdıında üzüüntüden kendini affetmiyomuş bunu nasıl yapabildiğini sorguluyormuş ve gitarın kırık parçalarını bir araya getirip yeniden topluyorumuş..toplama kelimesi burdan gelmiş sonra bilgisayarcılar da toplama yepmış :P :P :P :P :P
cok enteresan gercekten, tebrikler..