Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

hendrix dedikleri...

• hummingbird • 25 Ekim 2004 18:05 • #442287
    jimi hendrix hakkında bildiklerimiz veya hakkında söylemek istediklerimiz????
  • Serpent_King • 25 Ekim 2004 18:07 • #442288
    umarım cennette yeni sololar yazıyordur..Ölünce bi tek onu dinlicem..
  • Serpent_King • 25 Ekim 2004 18:07 • #442290

ben yapmadım kendi kendine bu kadar olmuşlar :(
  • Serpent_King • 25 Ekim 2004 18:07 • #442289
  • SoFineSlash • 25 Ekim 2004 18:51 • #442297
    dısıyle solo atan,ot ıcıp gıtar parcalayan efsane!!
    bir duyua gore taktıgı bandanayı eroıne suruyomus sonra alnınada cızık atıyor cızıklerın uzerınede eroınlı bandanayı takıyor sonuc olarak ucuyor ucturuyor!!
  • Serpent_King • 25 Ekim 2004 19:11 • #442298
    adam gitarını o kadar çok seviyomuş ki arkasına şiir yazıyomuş..ve gitarını gaza gelip kırdıında üzüüntüden kendini affetmiyomuş bunu nasıl yapabildiğini sorguluyormuş ve gitarın kırık parçalarını bir araya getirip yeniden topluyorumuş..toplama kelimesi burdan gelmiş sonra bilgisayarcılar da toplama yepmış :P :P :P :P :P
  • death_glory • 25 Ekim 2004 20:34 • #442303
    James Marshall Hendrix. 27 kasım 1942 de Seattle'da doğdu. Aslında solak değil ama sol elle ritim atıyor. Bunun nedeni de gitar çalmayı kendi kendine öğrenen Hendrix'in klavyeyi sağ elle kullanması gerektiğini düşünmesi.. Birçok baba gitaristi peşinden koşturan, tüm zamanların en iyi "gitar cambazı"...
  • allman • 25 Ekim 2004 23:35 • #442311
    sevgilisiyle birlikteyken aşırı uyku hapı alarak hayata ve gitarına gözlerini yuman;şu anda americada bi yerde bandanaları,kırdığı gitarlar,parçaları,montları,el yazılı şarkı sözleri kağıdı vs si vs si milyarlarca liraya satılan;esrarla yatıp kalkan;dünyanın gördüğü en iyi gitarist.HENDRİX.

led zeppelin in vokalisti robert plant a oğlu hendrix in resmini göstererek resimdekinin kim olduğunu sorar.robert plant 'tanrı' diye cevap verir.
  • ScarFace • 26 Ekim 2004 10:56 • #442320
    led zeppelin in vokalisti robert plant a oğlu hendrix in resmini göstererek resimdekinin kim olduğunu sorar.robert plant 'tanrı' diye cevap verir.

daha ne denebilirki..."Büyük Robert"(benim için öyle) bile böyle diyorsa...
  • tranceparent • 26 Ekim 2004 20:39 • #442365
    adam gitarını o kadar çok seviyomuş ki arkasına şiir yazıyomuş..ve gitarını gaza gelip kırdıında üzüüntüden kendini affetmiyomuş bunu nasıl yapabildiğini sorguluyormuş ve gitarın kırık parçalarını bir araya getirip yeniden topluyorumuş..toplama kelimesi burdan gelmiş sonra bilgisayarcılar da toplama yepmış :P :P :P :P :P

cok enteresan gercekten, tebrikler..