-
birzamanlar bir objektif vardı bilen varmı neyaparlar bu adamlar son zamanlarda.....
-
Solistleri vardı İbrahim...En son gördüğümde bir yerde pop söylüyordu...
-
ibrahim mi?
vecdi dir solistinin adı.en son barışarock ta izledik kendilerini.vecdi yi arada bir de taksim de görmek mümkündür.yeni albüm var mı bilmem ama güzel şarkılar vardı "künye" albümünde.
-
allah allah bende vecdi diye biliyorum ama,abi o senin dediğin tatlıses müziğin sahibi olmasın:)
-
neydi... heh!!! kışın işedikleri denizlere yazın yüzmeye gidenlere yuh!!! ya da öyle bişey işte ne bileyim :)) fena değildi ya...
-
Ya karıştırıyo olamaz mıyım? Ankara'lı bir grup değil miydi?Yanılmıyorsam 93 ya da 94 de tek albümleri çıkmıştı...
-
samsunlu grup abicim,memleketimden 1 grup çıkmış onuda ankaralı diye gümbürtüye götürtmem
-
İlk Solistleri İbrahim'dir.Vecdi o zaman sadece solo gitarist ve grubun bestecisiydi."Künye" albümü çıkmadan önce İbrahim gruptan ayrılmıştır.Ayrıca bu grubu sadece "Künye" albümünden ibaret sanmayın.Bu grubun 4 albümü vardır.İlk albüm "Tımarlı Hastane" 1990'da çıkmıştı.2.albüm"Hayal ve Yaşam" albümü'nün kayıtları Ankara'da yapılmıştı.İlk 3 albümde solist İbrahim Cantay 'dır.Vecdi solist yokluğundan dolayı son albümde vokal yapmıştır.
-
yok yaa Vecdi son albümden önce Vokal oldu dandik çekimli bir klipleri vard1(Dogrusu müzikte kötüyü) orda görmüstüm ve o klipte metaldi müzik simdi rock olmus(daha dogrusu künye albümünde) pop konusunu bilmiyorum ama dogru olabilir,h1h simdi hat1rlad1m sark1n1n ad1 Aç't1 yani klipteki!
-
Objektif pop yapmadı her zaman Rock yaptı.Son albümden önceki tüm albümlerde vokal İbrahim'dir."Aç" parçasıda 3.albüme dahildir.İbrahim ayrıldıktan sonra klip Vecdi'yle çekilmiş olabilir.