-
Tabi ki kredi kartı olayı falan olmadan indirebilme şansımız yok mu? İnternette aramadığım yer kalmadı neredeyse, lâkin hepsi kredi kartı numarası falan istiyor. Yardım Lütfen!!!!!!.....
-
-
hızlı bir bağlantın varas bana icq nu ver bende sana nirvana mp3 lerini vereyim ya da şurda var bikaç şarkıları www.mp3shits.com!
-
sakın kazaa kullanma git mp3 lerini al daha iyi kazaa yı sılsende p2p dosyası pc de kalıyo haberin olsun bi mp3 ü 5 satatde indiriyo lanet şey
-
internette nirvana mp3 ü bulman imkansız.ne kadar arasanda bakmadığın yer kalmasada bulamazsın.mümkün değil.böyle undergraund gruplar yok sanal alemde insanlar dosya paylaşımı bile yapmaz...
-
ben nirvana mp3 lerini baya aramıstım nette ama sonunda buyuk ugraslar sonunda gene forumlar aracılıgıyla bulmustum.kazaa dısında bulsan bulsan ancak mp3 paylasımı bulunan forumlardan bulursun..sana buldugum sitenin adresini vermek isterdim ama hatırlamıyorum.
-
cobaingozde die bi nick bulan şahsiyetin mp3 leri bulmasına da şaşmamalı.bi tabbi.
-
bende mevcut.
-
ya buda sorumu bir sürü program site var bulursun yani en uç şeyi bile nette ama kazaa en iyisi şimdilik
-
ya zaten kazaa kanuni değil adamın davaları falan varmış tam bir bela yani.