-
biraz özen göstermek lazzım ama arşiv mukemmel olmuş yok yok çeşıtlılık acısından iyi tabi yoruma açık . ayrıca baska akor ve sarkı adresi bilen vasa yaza bılırmı . daha genıs arastırma yapmam gerekıyorda . lütfen.
-
www.gitarakor.com
www.gitaristan.com
-
başlıkla bi bağlantı kuramadım hem o eklenen parçaları üyeler ekliyo
-
valla ben power tab adlı programı çekip http://www.powertabs.net/ adresinden tabları indirip çalıyorum. hem çok fazla tab var istediğini bulabilme ihtimalin çok fazla (tabi hepsi yabancı parçalar) hemde bir tab 20kb civarı olduğundan çok çabuk download ettiğinden ve bi yandan dinleyip bi yandan çalabiliyosun eşlik edebiliyosun falan. ilerleme açısından güzel
-
ultimateguitars.com iyidir tab konusunda. ama arkadaşlar size önerim tab kullanmaktan daha çok kendiniz çıkarmaya çalışın. taba bir nevi kontrol ya da özel zamanlarda kullanmak amacıyla bakın. örneğin bir konser öncesinde ya da o gün stüdyo nuz vardır falan...
-
tab kullanmak bazen zorunlu hale geliyor..Bazı progressive şarkılarda , veya teknik açıdan zengin bölümlerde taba bakmak gerekir.Çünkü bir şarkıya yanlış şekilde alışınca doğrusuna alışmak zor oluyor.
Ama kulaktan çıkartıp akabinde tablara bakmak bence çok sağlıklı bir şey.Her parça için değil tabii ki...