-
green day diye bi grup var çok iyi bir şarkı yapmışlar "american idiot" sözleri de çok anlamlı bush un başkan seçildiği şu lanetli günlere en güzel tepki belki de ...
alın bakalım
Don't want to be an American idiot.
Don't want a nation under the new mania.
And can you hear the sound of hysteria?
The subliminal mindfuck America.
Welcome to a new kind of tension.
All across the idiot nation.
Everything isn't meant to be okay.
Television dreams of tomorrow.
We're not the ones who're meant to follow.
For that's enough to argue.
Well maybe I'm the faggot America.
I'm not a part of a redneck agenda.
Now everybody do the propaganda.
And sing along in the age of paranoia
-
şarkı süper bencede ama şarkıyla falan olmuyo bu işler bak sonuca dünya yine kan gölü olacak...
-
son 5 yılda belkide yapılmış tek gerçek punk şarkısı
blink 182 yi falan düşünüyorumda ...
-
sarkının punk olması ıcın sıyası ıcerık ıcermesı gerekmıyor,ozellıkle blınk le greenday ın turneye cıktıgını dusunursek blınk e punk degıl dıyemeyız degıl mı,''greenday dıye bır grup varmıs'' ve ''son 5 yılın punk sarkısı'' gıbı laflar cok sıg
-
evet greenday in alt grubu olarak çıktılar
doğru siyasi içerik içermesi gerekmiyor kaykay şarkısı yaz olsun bitsin dimi?
-
ewt kaykay sarkısı,kaykay sarkısı yapınca punk olmaz dıye bısey de yok,sankı blınk sadece kaykay sarkısı yapıyor,ya bak blınk dınleyenlerın mal olması onları dandık bı grup yapmaz,herseyden once travis gibi bi adam var
-
ameican idiot son 5 yılın en iyi pop punk,street-punk ya da punk-rock şarkısı bencede :) ama asla gerçek bi 'punk' şarkısı olamaz,söyleyenlerde gerçek punk olamazlar çünkü punk bazı ufak şeyleri kullanarak köşeyi dönmek mtv maymunu olmak ya da sokaklarda kaykayla ona buna hava atmak diildir! punk genel bi kavramDI, bu arada yirmi sene önce bitmiş bişeyin ardından koşmakta özentiliktir..blink 182 pop-punk'ın alası,adamlarda punk olduklarını savunmuyolar zaten :D birde travisin konuyla ne alakası var anlayamadım?!
-
valla ister punk diyin, ister pop-punk diyin, isterseniz street-punk diyin. bu şarkı son zamanlarda dinlediğim en süper şarkı.
-
1-green day 1989dan beri ortalıkta..green day diye bir grup varmış demek yanlış bence..ben şunu anlıyorum burdan,sen daha önce hiç duymamışsın...grubun gelişimine bakarsan,green dayin dookie(1994) den sonra çıkardıkları en iyi albüm american idiot(2004)aynı şekilde...
2-niye blink?neden başka bir grup değil de blink..:)?ortalıkta daha bokları yokmu?..(var,good charlotte/simple plan/busted..bunlar gerçekten boş,sırf görünüş olan gruplar...)
sen hiç blink182 dinledin mi?kaç kere dinledin?tüm albümleri elinde mi?gelişimlerini izledinmi?herhangi bişeylerini takip ediyormusun?1992den beri turladığı grupları biliyormusun?(en sonu green dayle 2002de çıktıkları büyük tur).
ben şahsen blinkin 1998den önceki albümlerini daha çok seviyorum..o zamanlar mainstream/trend/ağıza sakız değillerdi orası doğru,ama son zamanlarda başka gruplarla yaptıkları çalışmaları/yakınlaşmaları dikkat ettin mi?bence son albümleri inanılmaz güzel,alın,dinleyin..bana acaip ters gelmişti ilk aldığımda çünkü alışık olduğumuz yavşak blink yerine daha duyarlı daha olgun blink vardı,ama dinledikçe güzelleşmekte olan bir albüm...şu da bir gerçek,11 eylul 2001den sonra grupların çıkardıkları albümlere bir bakın,eskilerle acaip fark olduğunu göreceksin...o yüzden "blinki düşünyomda..." falan deme,düşünmemeişsin demek...biraz takip etsen saygı duyarsın..şahsen biraz beraber takılalım gör bak nasıl seversin...şu koca mal VOLCOM bile saygı duymaya başladıysa sizler hayli değişirsiniz...GÖT VOLCOM!!ne demek lan "dinleyenler mal ama..."??...öperim lan seni..