Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bayan basçı aranıyor

• rebeyin • 4 Kasım 2004 14:58 • #442890
    .. grubuna acil basçı(bayan) aranıyor

diye bi kaç tane ilana rastladım.
    şöyle düşünüyorum: ben de basçıyım acaba bayan olsam müzisyenliğimde bi fark olur muydu? daha mı iyi/kötü çalardım? bilemiyorum.
    işin tuhafı ilan verenlerin de erkek olması.(en azından isimlerinden bu anlaşılıyor) hadi onlar da bayan-bu arada bayan lafına da kılım ama öyle başladım bi kere- olsa anlarım bi yere kadar.

bi de auf der Maur tetiklemesi midir,buket doran mı çok iyidir de herkes dişi basçı arıyo onu da bilmiyorum.(dişi de pek oturmadı ama bayana kılım:P)

neyse.. bilen eden varsa bi açıklma yapsa da öğrensek..
  • cc_baran • 4 Kasım 2004 18:40 • #442899
    abicim profesyonel olması şart değil,istekli olsun,azimli olsun gibi ibareler de ekliyorlar ara sıra,bu niyeti açıkça ortaya koyuyor. "Bilmesende gel,amaç müzik değil zaten" anlamını herkes çıkarıyor. Ama defalarca konuşuldu bu,bırak versinler ilanları,giden gider...kalan sağlar bizimdir ;p
  • Elohim_slash • 4 Kasım 2004 19:49 • #442928
    abi bunedir bayan basçı işi..bayan dan başka bişi olmuyomu hatun basmı çalarmış..hadi daha dün annemizi ya da ounk olursa hadi neyse de ..bilmiyorum yani bea....iş müzik tir inşallah
  • need_a_cure • 4 Kasım 2004 19:53 • #442929
    bende bass gitarist tim ama top'um ne olcak bakam alla alla :o))
  • cc_baran • 4 Kasım 2004 19:53 • #442930
    yaw sen kadın düşmanı mısın? çalarlar abicim,nie çalamasınlar. flüt,keman,piyano,çello gibi klasik müzik enstrümanları hakkıyla çalan insan bası da,gitarı da gayet tabii çalar. Ama burada aranan çalabilen mi orası tartışılır.
  • Anthrax • 4 Kasım 2004 20:53 • #442944
    neden illa bayan bassçı önemli o ben basscılar bayan olmaz demiyorum ama neden illa bayan basscı

bascı aranıyor de gelenin en iyisi sec:
  • cc_baran • 4 Kasım 2004 21:09 • #442945
    abi öyle olmaz işte,madem öyle bir ilan verip fesat kafayı çalıştırıyorsun,geleni seçeceksin. ya da yazma kardeşim,kimse inanmaz o ilana. bayan basçının farkı ne anlamıyorum. bayan vokal tamam da bayan basçı bir yere kadar. çalarlar o ayrı,önceden de söylediğim gibi,ilan veren keşke müzik yapsa. Belki de yapıyordur da biz günahını alıyoruzdur. Öff,kapansa ... :p
  • karete • 6 Kasım 2004 07:53 • #443030
    bayan bascı hmmm tuhaf peki bakalım bayan bascılar gruptakı elemanları beğenecek mi?
    ama şöyle bişey var bir grup kurunca bi bayan alın ekibe bakın nasıl şöhret oluyosunuz millet grubunuzun ismini biliyo görün
  • nazmiyyeaah • 6 Kasım 2004 07:59 • #443031
    kadınlar öyle herşeyi beğenmiyor. pek mızmız oluyorlar. hem cinsiyet ayrımının ne anlamı varki. müzik kardeşlik barış eşitlik demek. erkek kardeşlerimize neden şans tanımıyorsunuz da kadınlarla kısıtlıyorsunuz şansınızı? hem yarın öbürgün yok şuram ağrıyo yok anneme yardım etmem lazım vs.. kızsal mazeretler sıralanacak bir bir. benden söylemesi
    ne diyim umarım olur. şeytanınız bol olsun ahbap
  • karete • 6 Kasım 2004 08:01 • #443032
    bence erkekler yani bugune kadar 10 tane kız bassit tanıdım ama erkkeler kadar çalamıyolar bu bir gerçek kız olsamda söylerdim bunu