-
naane naaneee naneee nanannenenen
her ne haltsa işte....
bu şarkı varolunca evrende adeta top ondan vahşi atlar misali harala gürele kaçtı kozmonotların uzay boşluğuna nanelerin en kurutulmuş olanları bile...
-
adamın sesi fena değil.rus kozmonotlarına gelince.evet onlar da ayda pek bi yalnızlar :P
-
bu şarkı varolunca evrende adeta top ondan vahşi atlar misali harala gürele kaçtı kozmonotların uzay boşluğuna nanelerin en kurutulmuş olanları bile...
nazmiyyeaah
ne cümle kurmuşsun bea :)
direc-t eğleniyor arkadaşlar,adamlar şen :)
-
Ulan zaten bunalımdayım bu sözler beni iyice delirtti
ne lan ooo öyle
olm çok düşündünmü lan yazarken
Sana bir daha beste yapmama cezası veriyorum
İnsanlara böyle işkence etme lütfen
-
bütün kızlar toplandık
sorodukk nedennn yırandıkk
biz onlardan hoşlandık
şimdi niye zorlandık
eeee sonuçç..?
-
aga ben neden yıprandıklarını biliyorum da şimdi burada ş'etmek olmaz.. gerçi niye zorlandıklarını anlamadım oysa ki onlar pasif kalıyo genelde :)
-
you are just foolish cazanova...
-
genel olarak teması , sevgilimden ayrıldım çok yalnızım nayır şeklinde olan bütün sarkilar..
-
küçük kurba küçük kurba kuyruğun nerede kuyruğum yok kuyruüum yok yüzerim derede... :D bi de bi şarkı var çak kardaş çak bu feleğin çarkınaa.. diye bi şarkı var onda kopuom ayriyetten çalgıcı karısı binnaz_çekirgeyi salıverdim vs şarkılar :D
-
şarkılar (söz de olsa)seslerden oluşur, sözler sadece destektir (bence)
arkadaşlar
sevmeseniz de lütfen direc-t'i biraz anlamaya çalışın
LÜTFEN
çok keyifliler
ilk dinlediğim zamandan beri ama sen varsın'ı her dinlediğimde oynuyorum ayağa kalkıp.
ve tabi bilge!
bilge'nin sesinin üzerine tanımıyorum desem...
çok abartmış olmam sanırım.
yeni albümleri de yolda. çok merak ediyorum.
yeni şarkılardan birinde bilge gıdaklıyor mesela, konserlerde dinlemişsinizdir, derya idi galiba şarkının adı.
bu tip acayiplikler yabancı müzik piyasasında yadırganan şeyler değil.
beck'in şarkılarında da eşek anırır, hatta müzikte kullanılabilceğini en son düşüneceğiniz 'insansal' sesler bile vardır.
--evet,o ;D--